Akpınar Mahallesi taziye evine kavuşuyor

Ağustos 25 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Girişimci Müteahhitler Akpınar Mahallesinde yapımına başlanan, Akpınar Mahallesi Taziye evi ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu. Taziye Evi’nin Belediye ve hayırsever katkısı ile yapıldığını ifade eden Başkan Çelik “ Akpınar Mahallemize hayırsever katkısı ile kazandıracağımız bu güzel proje tüm Şehzadelerimize hayırlı olsun” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Girişimci Müteahhitler Derneği ( MAGİDER) işbirliği ile yapımına başlanan Akpınar Mahallesi Taziye evi ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’ e Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, MAGİDER Başkanı Aslan Yılmaz ve hayırsever iş adamları da eşlik etti. Geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde Akpınar Mahallesinde Çok amaçlı Salon ve Kurs binasının açılışının gerçekleştirildiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Akpınar Mahallemize güzel bir tesis daha kazandırıyoruz. Bilindiği gibi geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde Akpınar Mahallesi Çok Amaçlı Salon ve Kurs binamızın açılışının gerçekleştirmiştik. O gün Akpınar Mahallemizde hayırseverlerimizin katkıları ile bir taziye evinin yapımı müjdesini vermiştik. Manisa Girişimci Müteahhitler Derneği ile ortaklaşa yaptığımız bu taziye evimiz mahalle halkımızın hem taziyelerini hem de çeşitli toplantılarını yapacağı güzel bir bina olacak. Şuan büyük bir bölümü tamamlanmış olan binamızın yakın zamanda açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Akpınar Mahallesi Taziye evi ve Kültür Merkezinin yapımında emeği geçen başta hayırsever işadamlarımıza, Manisa Girişimci Müteahhitler Derneği Başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SOSYAL PROJELERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Manisa Girişimci Müteahhitler Derneği olarak Şehrin sorunlarına kayıtsız kalmadıklarını ifade eden MAGİDER Başkanı Aslan Yılmaz “Manisa Girişimci Müteahhitler Derneği olarak Şehzadeler Belediye Başkanımıza Akpınar Mahallemize yeni bir Taziye evinin yapımına destek olmak istediğimizi ifade ettiğimizde değerli başkanımız saolsunlar bu teklifimizi olumlu karşıladılar. Bizde MAGİDER olarak yönetim kurulumuz ve dernek üyelerimiz ile bu konuyu istişare ederek gereken bütçeyi oluşturduk ve Taziye evi ve Kültür Merkezi’nin yapımına hemen başlamış olduk. MAGİDER olarak halkımızın yararına olan tüm sosyal içerikli projelerde yer almaya devam edeceğiz. Bize böylesine güzel bir hizmete ortak olmamızı sağlayan ve aynı zamanda MAGİDER üyesi olmasından gurur duyduğumuz değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum. Akpınar Mahallesi Taziye evi ve Kültür Merkezi halkımıza hayırlı olsun” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45