BAŞKAN DURBAY PARTİ BAYRAMLAŞMASINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Nisan 09 ,2024



Manisa'nın ilk kadın belediye başkanı olma başarısını gösteren Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah  Durbay, bayramlaşma töreninde partilileri ile bir araya geldi,  onlarla sevincini paylaşıp, bayram neşesini yaşadı. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan  Başkan Durbay "Önceki bayramlaşma törenlerimiz film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Çok buruk bayramlar da yaşadık ama ne mutlu ki bugün çifte bayram yaşıyoruz. Bu çifte bayramda Şehzadeler Belediyesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dalgalandırmak,  bu başarıyı taçlandırmak bana düştüğü için çok mutlu ve çok gururluyum." dedi.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah  Durbay,  CHP Şehzadeler İlçe Örgütü'nce düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.  CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, partinin kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşmada duygusal anlar da yaşandı. Kendileri için en anlamlı ve kutlu bir bayramı yaşadıklarını ifade eden  İlçe Başkanı Özkösemen,  herkesin bayramını kutlayarak şöyle konuştu; "Artık umut etmek için her şeye sahibiz. Diyebiliriz ki toplumumuzun özgüveni yerine geldi. Dolayısıyla inşa edeceğimiz sevgi ve birlikle,  bu topraklarda bu coğrafyalarda bizim değerlerimizin aslında bu toprakların kadim değerleri olduğunu tüm coğrafyaya hissettireceğiz. Özgürlük, eşitlik, kardeşlik  prensibiyle hareket edeceğiz. Bu başarı hepimizin başarısı. Bugün de bizim için çifte bayram. İyi ki varsınız hepinizin bayramı kutlu olsun."

"TÜRKİYE'Yİ YÖNETTİĞİMİZ BAYRAMLARDA BİR ARAYA GELMEK DİLEĞİYLE"

Manisa'nın ilk kadın belediye başkanı olarak seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah  Durbay,  sürecin uzun ve yorucu olduğunu hatırlatarak bu süreçte tüm partililerin emeklerinin olduğunu söyledi.  Önceki bayramlaşma törenlerinin film şeridi gibi gözünün önünden geçtiğini kaydeden Başkan Durbay  şöyle devam etti; "Çok buruk bayramlar da yaşadık ama ne mutlu ki bugün çifte bayram yaşıyoruz. Bu çifte bayramda Şehzadeler Belediyesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dalgalandırmak,  bu başarıyı taçlandırmak bana düştüğü için çok mutlu ve çok gururluyum. Bugün Manisa Örgütü bir genel başkanı, bir büyükşehir belediyesi ve 14 ilçe belediyesi olan bir örgüt haline geldi. Bugün artık Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesi haline gelmiştir. Bu kaleyi sağlamlaştırmak da bizlerin elinde. Omuzlarımızda büyük bir yük var. Hepimiz yılmadan yorulmadan çalışacak, verdiğimiz sözleri tutacak ve sizler de bizim en büyük destekçimiz olacaksınız. Bundan şüphem yok. Bu duygularla hepinizin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.   Ailenizle birlikte gönlünüzce bir bayram geçirmenizi diliyorum. Daha nice bayramlarda Türkiye'yi yönettiğimiz bayramlarda bir araya gelmek dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum"

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45