Başkan Çelik Bayram Namazını Halıtlı'da kıldı

Eylül 12 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Bayram Namazını Halıtlı Mahallesinde kıldı. Halıtlı Camiinde kılınana Bayram Namazının ardından Başkan Çelik cami önünde bekleyerek Bayram Namazına gelen Mahalle halkıyla tek tek bayramlaştı.

Her Bayram farklı bir mahallede Bayram Namazı kılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban Bayram Namazını Halıtlı Mahallesinde kıldı. Bayram namazı için Halıtlı Mahallesine gelen Başkan Çelik’e Belediye Meclis üyesi Akif Özer ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban’ da eşlik etti. Sabahın erken saatlerinde Halıtlı Mahallesine gelen Başkan Çelik bayram namazı öncesinde mahalle meydanında vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Bayram Namazı vaktinin yaklaşması ile birlikte vatandaşlara birlikte Halıtlı Camii’ne geçen Başkan Çelik burada Bayram Namazını kıldı. Halıtlı Camiinde kılınana Bayram Namazının ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Cami önünde bekleyerek tüm mahalle halkıyla tek te selamlaşarak bayramlarını kutladı.