Bir kurban da Başkan Çelik'ten

Ağustos 24 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Türk Kızlayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ve yönetimini makamında ağırladı. Türk Kızılay’ının tüm Dünya’ da saygın bir yardım kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Çelik, Kızılay’ a kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret ederek vekâletle kurban için başkan Çelik’ ten destek istediler. Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da vekâletle kurban kesiminin Türk Kızılayı tarafından yapılmasına büyük önem verdiğini ifade eden Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman “Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız Kızılay’ın fahri başkanıdır. Kendisi aynı zamanda Kızılay’a büyük bir önem veriyor. Kızılay Genel Başkanımız ile birlikte hazırlanmış olan özel bir genelgeye göre bütün resmi kurumlara özel bire bir giderek kurban bağışı istememizi ve onlarında bu işe öncülük yapmasını kendilerinin bağış yaptığı gibi, kendi ekiplerinin de teşvik etmesini istediler. Bizlerde Manisa Kızılay Şubesi olarak bunları size iletmeye geldik. Bu noktada sizin de kurban bağışınızı bekliyoruz” dedi.

“TÜRK KIZILAYI TÜM DÜNYA TARAFINDAN BİLİNEN SAYGIN BİR KURULUŞTUR”

Türk Kızılay’ının her türlü doğal afet ve zorlu şartlarda olduğu gibi 15 Temmuz sonrasında da Millete büyük hizmetler verdiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle hayırlı olsun. Kızılay Başkanımız ve yöneticilerine hoşgeldiniz diyorum. Türk Kızılayı bizim göğsümüzü kabartıyor. Zor günlerimizde her zamana yanımızda oluyor. Doğal afetlerde her zaman gerek ülkemiz insanının, gerek dünya insanlarının yanında olduğu gibi 15 Temmuz’ da ki FETÖ afetinde de Kızılay’ımız milletimizin yanında olmuştur. Ardından yaklaşık bir ay süren demokrasi nöbetlerinde aynı biz belediyeler gibi Türk Kızılayı da üzerine düşen görevi yapmış ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için katkıda bulunmuştur. Vatanına bayrağına, milletine ve demokrasisine sahip çıkan göz bebeği bir hayır kuruluşumuzdur. Tabi ki vekâletle kurban kestirme sıkça artık toplumumuzda yaşanıyor çünkü eskisi gibi her evde kurban kesimi kolay olmuyor o yüzden vatandaşlarımızın ciddi bir bölümü kurbanlarını gerek Türkiye’de gerekse Dünyadaki fakirlere ulaştırılmak üzere kestiriyorlar. Bilindiği gibi FETÖ terör örgütü bunu da çok suistimal etmişti. Bunu bir kazanç kapısı olarak görmüştü. Şimdi öğreniyor ve biliyoruz ki toplanan kurban yardımlarının başka işlerde kullanılmış. Oysaki saygınlığı Türkiye ve bütün Dünya da kabul edilmiş, güvenilir, ciddi bir birikimi olan Türk Kızılayı bu noktada vekâletle kurban kesimi tercih edeceğimiz birinci derecede bir kuruluştur. Bu noktada vekâletle kurban kestirecek olan tüm vatandaşlarımızı hemşerilerimizi Kızılay vasıtası ile ibadetlerini yapmaya davet ediyorum. Aslında ben kendi kurbanımı kendim kesiyorum ancak bir tane de Türk Kızlayı vesilesi ile de kurban bağışında bulunarak bu hayra bu hizmete destek vermiş olalım ben başkanımız ve yönetiminin, Kızılay Genel Merkez yönetimini, tüm gönüllülerini tebrik ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi. Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Celal Kahraman Başkan Çelik’ e Kızılay amblemli Kahve fincanı hediye etti.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45