Kuşlubahçe cazibe merkezi oluyor

Ağustos 27 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kuşlubahçe Mahallesinde yapımına geçtiğimiz hafta başlanan park alanında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarla ilgili teknik personelden bilgiler alan Başkan Çelik çalışmanın tamamlanması ile Şehzadeler’ in güzel bir sosyal donatı alanına kavuşacağını ifade etti.

Hergün farklı bir mahallede yapılan Belediye hizmetlerinde incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik boş durmuyor. Geçtiğimiz hafta Kuşlubahçe Mahallesinde yapımına başlanan park alanında incelmelerde bulunana Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgiler aldı. Kuşlubahçe mahallesinde ki park alanında yapılan incelemeye Başkan Çelik’ in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Burhan Aydemir, Mehmet Kavas, İbrahim Onaylı, Akif Özer, Şerif Gül, Ahmet Demirarslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir katıldı.Şehzadeler’ in her mahallesinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimiz de 65 mahallemizde olduğu gibi Kuşlubahçe Mahallemizde de çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Şuan çalışma başlattığımız bu alan biz göreve geldiğimizde bir mezbelelikti. Öncelikli olarak çocuklarımız için çocuk oyun parkı yaptık. Hemen ardından da büyük bir proje hazırlayarak yürüyüş parkuru, dinlenme alanları ve peyzaj çalışması ile bu büyük alanı güzelleştirip güzel bir park alanına dönüştüreceğiz.Kuşlubahçe Mahallemizde bazı sokaklarda yeni parklarda yaptık. Geçtiğimiz yıl yeni yerleşim yeri olan sokaklarımıza parke taşı döşemesi ve kaldırım çalışmaları yapmıştık.Bu yılda birçok sokakta park taşı döşeme çalışması yapacağız. Kuşlubahçe Mahallemizin bütün sokaklarını güzelleştiriyoruz. Mahallede yaptığımız çalışmalarda bizlere katkı sağlayan Mahalle Muhtarımıza ve azalarına çok teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz gibi Kuşlubahçe Mahallemiz en güzel mahallelerimizden biri haline dönüşüyor. Yaptığımız bu çalışmalarla Kuşlubahçe Mahallemiz Şehzadelerin cazibe merkezi oluyor. Yaptığımız tüm çalışmalarımız mahalle halkımıza hayırlısı olsun. Yapması bizden, korumasıda halkımızdan diyor emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.