Şehzadeler Beyaz Masa'dan sorunlara hızlı çözüm

Aralık 07 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa birimi vatandaşlardan gelen şikâyet ve taleplere anında müdahale ederek halkın daha rahat bir Şehzadeler’ de yaşamlarını sürdürmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 2014 yılında kurulan Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa bugüne kadar vatandaşlardan gelen toplam 10 Bin 944 soruna anında müdahale ederek 8514 tanesinin çözüme kavuşmasını sağladı.

Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa vatandaşlardan gelen talepleri anında müdahale ederek sorunlara sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Beyaz Masa birimi ile vatandaşların tüm sorunlarını belediyeye rahatlıkla iletebildiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Halkla ilişiklere büyük önem veren bir belediye olarak halkla doğrudan iletişim kurmaya büyük özen gösteriyoruz. Bu nedenle halkımızın şikâyet ve taleplerini varsa mahalle ve sokaklarındaki aksaklıkları bizlere rahat ve hızlı bir şekilde ulaştırabilmesi adına göreve gelir gelmez ilk olarak Beyaz Masa birimimizi kurduk. 4449045 numaralı telefonu arayan vatandaşlarımız belediyemize bu şekilde rahatlıkla ulaşabiliyor ve sorunlarını bizlere iletiyorlar. Vatandaşlarımızın ilettiği tüm konuları bilgisayar üzerinden sistemimize kaydeden sorumlu arkadaşlarımız sorunların takibini yaparak en kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyor bu sayede vatandaşımızın ilettiği ve belediyemizi ilgilendiren tüm konular ele alınmış oluyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler hava şartları ve mevsime göre değişkenlik gösterebiliyor. Yazın özellikle havaların sıcak olması nedeni ile vatandaşlarımızdan çöz ile alakalı konularda şikâyetler alıyoruz. Bilindiği gibi sıcaklar nedeni ile çöp konteynerlerinde birken çöplerin kokusu daha çabuk yayılıyor ve vatandaşımız bundan rahatsız oluyor. Vatandaşlarımız bu tür şikâyetlerini ilgili birimlerimize iletiyoruz ve o birimdeki görevli arkadaşlarımız zaten sokaklarda görev yapan çöp konteyneri dezenfekte aracımızı bölgeye yönlendirerek sorunu çözüme kavuşturuyorlar. Bu sorunların yanı sıra kaldırım, parke taşı, asfalt, ağaç budama gibi belediyemizi ilgilendiren sorunlar ile birlikte başka kurumları ilgilendiren sorunları da belediyemize ileten vatandaşlarımızın taleplerini bizlerde ilgili kurumlara ileterek çözüme kavuşması noktasında takipçisi oluyoruz. Ağustos 2014’ten beri görev yapan Beyaz Masa birimimize Aralık ayı itibarı ile toplamda 10 Bin 944 sorun iletilmiş bu sorunların 8514 tanesi çözüme kavuşturulmuş geriye kalan 2430 tanesi için de ya çalışmalarımız devam etmekte ya da diğer kurumları ilgilendirmektedir. Vatandaşlarımız sadece bu yıl içerisinde 3791 adet sorunu Beyaz Masa birimimize iletmiş bu sorunların da 2428 tanesi çözüme kavuşturulmuştur” dedi.