Şehzadeler de yol çalışmaları hız kazandı

Eylül 21 ,2016

Şehzadeler Belediyesi parke taşı döşeme işlerine hız verdi. Yaz aylarının bitmesine kısa bir süre kala Şehzadeler de ki mahallelerde çalışmalarını hızlandıran Şehzadeler Belediyesi, Selimşahlar, Sancaklıiğdecik, Karayenice ve Çınarlıkuyu Mahallelerinde park taşı döşeme çalışması başlattı. Yapılan çalışma kapsamında 4 mahallede toplamda 25 bin m² parke taşı döşemesi yapılacak.

Şehzadeler Belediyesi kırsal mahallelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Yaz aylarının bitmesine kısa bir süre kala mahallelerde ki çalışmaları hızlandıran Şehzadeler Belediyesi, Selimşahlar, Sancaklıiğdecik, Selimşahlar ve Çınarlıkuyu Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar ile Mahalle sakinlerinin kışın çamurdan kurtulacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak 65 Mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Her mahallede farklı bir çalışma yürüten ekiplerimiz, Selimşahlar, Sancaklıiğdecik, Karayenice ve Çınarlıkuyu Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışması yapıyor. Yapılan bu çalışma neticesinde mahalle halkımız kış aylarında çamurdan, yaz aylarında da tozdan kurtulmuş olacaklar. Ekiplerimizin 4 mahallede yaptığı çalışma tamamlandığında toplamda 25 bin m² parke taşı döşemiş olacaklar. Şehzadeler Belediyesi olarak halkımızın daha güzel bir Şehzadeler de yaşaması için çalışıyoruz. 65 Mahallemizde yaptığımız çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir. Yaptığımız tüm çalışmalar Şehzadelerimize hayırlı olsun” dedi.