2.Anafartalar Şehzadeler'in sofrasına konuk oldu

Mayıs 29 ,2018



Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik, 2.Anafartalar Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. İftarının burada ki vatandaşlarla açan başkan Çelik, iftar öncesinde bir süre vatandaşlar ile sohbet etti.

Şehzadeler Belediyesinin iftar sofrası 2.Anafartalar Mahallesinde kuruldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’te iftarını vatandaşlarla birlikte açtı. Fahrettin Altay parkında düzenlenen iftar programına Başkan Çelik’in yanı sıra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Manisa Milletvekili adayı Serkan Eren, AK Parti İl Gençlik Kolları başkanı Ender Gök, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş ve çok sayıda vatandaş katıl.

Orta Doğu’da yaşayan Müslümanların zulüm ve baskı altında ramazan ayı geçirdiklerini ifade eden Başkan Çelik “Bizler burada rahat bir şekilde oruçlarımızı açarken, tamda şu saatlerde, acaba başımıza bomba düşecek mi endişesi ile iftar saatini mütevazı sofralarında bekleyen kardeşlerimiz var. Kutsal beldemiz Kudüs’te, Filistin’de katil devlet İsrail’in yaptığı terörü ve işkenceyi hep birlikte izledik. Şu mübarek saatlerde tüm mazlumlar ve mağdurlar için dualar etmeliyiz ki bu mübarek günler onların kurtuluşuna vesile olsun. Bu yıl 5.defa Şehzadeler’de iftar sofralarımızı kuruyoruz. Bu iftar sofralarımızda on binlerce vatandaşımız ile hiç ayrım yapmadan bir araya geliyoruz. Rabbim yenilerinde de bizleri buluştursun inşallah. Bu güne kadar 2.Anafartalar Mahallemizde yapılması gereken ne varsa yaptık. Şehzadeler Belediyesi olarak 2.Anafartalar Mahallemizde yollar, kaldırımlar ve park alanları yaptık. Yine Mahallemize çok güzel Osmanlı-Selçuklu Mimarisinde bir Muhtarlık binasını Mahallemize kazandırdık. Rabbim hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. Bizleri sağlık bir şekilde bayramlara kavuştursun inşallah” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45