AK Kadınlar 2001'den beri destanlar yazıyor

Nisan 28 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her zaman teşkilat ile birlikte hareket ettiğini ifade eden Başkan Çelik, 24 Haziran genel seçimlerinde de en yüksek oy oranı için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak belediyenin hizmetlerini anlattı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve yeniden seçilen Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve yönetimini tebrik eden Başkan Çelik, 24 Haziran seçimleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

AK parti Kadın Kollarının 2001’den bu zaman kadar her seçimde destanlar yazdığını ifade eden Başkan Çelik “Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyerek tekrardan göreve seçilen AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanımız ve çok değerli yönetiminin bugün yönetim toplantısına katılarak hem tebrik etme fırsatı bulduk hem de güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Değerli Başkanımız ve yönetimine başarılar diliyorum. AK Parti’de kadınlarımız destanlar yazıyorlar. 14 Ağustos 2001’den kurulduğumuz günden bu yana AK Parti’nin elde ettiği zaferlerin altında, ülkesinin geleceğini düşünen fedakâr ve cefakâr kadınlarımızın büyük emek ve katkılar var. Kadın Kollarımızın kongresi çok güzel ve de örnek bir kongre oldu. Güzel atmosferde gerçekleştirilen bu güzel kongre içinde değerli Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi önümüzde 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri var. Ben inanıyorum ki AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatımız Ana Kademesiyle, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla cansiperane çalışacak ve 24 Haziran da büyük bir başarıya ve zafere imza atacaktır. Bu nokta benim inancım ve güvenim tamdır. Bu partinin bir neferi ve Şehzadeler’in bir hizmetkârı olarak değerli başkanımız ve yönetimimizin her zaman yanında ve destekçisi olacağız” dedi.

“24 HAZİRAN’DA KAPI, KAPI DOLAŞMAYA HAZIRIZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadın Kolları Başkanı Şentürk “Değerli Belediye Başkanımıza bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Kadın Kolları olarak biz her zaman Belediye Başkanımızın yanında ve destekçisi olacağız. Bizler ilçemizde yapılan hizmetleri çok iyi bir şekilde gözlemliyoruz, Başkanımız Şehzadeler ilçesinde çok güzel hizmetlere imza attı. Bundan sonra da aynı şekilde olacağına inancımız tamdır. 24 Haziran seçimlerinde de teşkilat ve belediyemiz ile ele ele bir çalışma sergileyerek Şehzadeler ilçemizde en yük oy oranını almak için çalışacağız. Biz Kadınlar olarak seçim süresinde mahalle mahalle kapı, kapı dolaşarak hem belediyemizin hem de hükümetimizin icraatlarını anlatacağız ve halkımızdan destek isteyeceğiz” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45