AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ BAŞKAN ÇELİK'İ TEBRİK ETTİ

Nisan 03 ,2019



AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen ve Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek,  seçimlerde gösterdiği başarı nedeniyle tebrik etti; iyi dilek ve temennilerini iletti.  Milletvekilleri,  yeni dönemde de Başkan Çelik’in başarılı çalışmalar yapacağına olan inançlarını dile getirerek, her türlü desteği kendisine vereceklerini ifade etti.

31 Mart seçimlerinden başarıyla çıkan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tebrikleri kabul ediyor. AK Parti Manisa Milletvekilleri; MKYK Üyesi Murat Baybatur, İsmail Bilen ve Tamer Akkal da AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti il yöneticileri ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, tebrik etti.  

“BAŞARILI BİR PERFORMANS ORTAYA KOYACAKTIR”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in 5 yıl boyunca çok başarılı hizmetlere imza atarak, toplumun her kesimine dokunduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli “Başarılı hizmetleri neticesinde bir kez daha göreve talip oldu ve başarılı oldu. Cumhur İttifakı’yla beraber milletvekillerimiz, bizler yoğun bir şekilde koşturduk, başarılı bir sonuç aldık. Ömer Başkanımız beş yıl boyunca ekibi, meclis üyeleriyle birlikte gayet başarılı bir performans ortaya koyacaktır. Bizler de sonuna kadar yanındayız.” şeklinde konuştu.

“DAHA FAZLA HİZMET KAZANDIRILACAĞINA EMİNİZ”

Seçim sonuçlarının Şehzadeler ve Manisa için hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal da “ Sayın Başkanımızı ve onun nezdinde de tüm belediye meclisi üyelerimizi tebrik ediyorum. Tüm partililere yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak hem Şehzadeler hem de Manisa’ya daha fazla hizmet kazandırılacağına eminiz.” dedi.

“MİLLETVEKİLLERİ OLARAK DESTEK OLACAĞIZ”

Diğer siyasi partilerle centilmence bir yarışa girdiklerini ve Manisa Merkez’de Cumhur İttifakı adaylarının bu yarışta başarılı olduklarını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Manisalı hemşehrilerine teşekkür ettiğini söyledi.  Seçimlerde verilen mesajı da aldıklarını kaydeden Bilen  “Arkadaşlarımız birlikte şehre hizmet etme noktasında, eksiklerimizi de ikmal edip,  görevlerine başlayacaklardır. Şehrin memnuniyeti, vatandaşların hayatının kolaylaşması yönünde bizler de üzerimize düşenler noktasında kendilerine destek olacağız. Ülkemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in gönül belediyeciliğini en iyi şekilde uygulayan başkanlar arasında yer aldığını kaydeden AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise şöyle konuştu; “Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz gönüllerin başkanı olarak başkanımıza sahip çıkmıştır. İlk dönemde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını inanıyoruz ki bu dönemde de fazlasıyla sergileyecektir. Başkanımızın tüm Şehzadeleri ilgilendiren güzel projeleri var. Bizler de milletvekilleri olarak bu projelerin devamı noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Başkanımızı ve seçilen meclis üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun, Allah mahçup etmesin.”

“İLK GÜNKÜ AŞKLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise konuklarına nazik ziyaretleri ve hem seçim kampanyasında hem de önceki dönemde verdikleri destekler için teşekkür ederek şöyle dedi; “Şehzadeler halkı iradesini ortaya koymuştur. Bir beş yıl daha devam yönünde bir karar vermiştir. Biz de bu karar doğrultusunda ilk günkü aşkla, tevazu samimiyet ve gayretle hizmet etmeye devam edeceğiz. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.  Şehzadelerde yaşayan tüm vatandaşlarımız bizim birinci sınıf vatandaşlarımızdır.  Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hepsini kucaklayarak, hepsini severek, hepsinin hizmetkârı olmak için çaba ve gayret sarf etmeye devam edeceğiz.” 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45