Akçay ve Çelik iftarını Adnan Menderes'te açtı

Mayıs 30 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve MHP Grup Başkan vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde kurulan bin 200 kişilik iftar sofrasında vatandaşlar birlikte iftar açtı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adnan Menderes Mahallesinde kurulan bin 200 kişilik iftar sofrasında vatandaşlar birlikte iftar açtı. TOKİ-3 içerisinde ki Gediz orta Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Milletvekili adayı Samed Zenginoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP İlçe Başkanı Şener Özten, BBP İlçe Yönetimi Ahmet Kahraman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarın hemen öncesinde vatandaşlara bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Adnan Menderes Mahallemizde kurduğumuz iftar sofrasında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz 2014’ten bu yana 5.defa iftar soframızı Adnan Menderes Mahallemizde kuruyoruz. Ramazan ayında on binlerce vatandaşımız ile iftarımızı birlikte açıyoruz. Şehzadelerimizin 65 Mahallesinde olduğu gibi Adnan Menderes Mahallemizde de halkımızı birçok hizmetle buluşturduk. Mahallemizin genelinde ağaç, ağaççık, çalı ve yer örtücü bitki dikimleri yapıldı. 3000 kg çim tohumu ekimi yapıldı. Bank, çöp kovası,22 adet kamelya ve 4 adet piknik masası montajını da mahallemizde ihtiyaç duyulan parklara montajı yapıldı. Mahallemiz genelinde 5000 m² alana çim ekimi yapılarak bitkisel peyzaj çalışmaları yapıldı. Adnan Menderes Mahallesinde bulunan bütün parkların bakımları periyodik olarak yapıldı. TOKİ-3 bahçesi 50 dönümlük alanda sıfırdan otomatik sulama sistemi döşenmesi, tohum ile çim ekimi ve ağaç dikimleri tamamlanmış olup kalan 25 dönümlük yeşil alan ekim zamanı devam edecektir. Yeşil alanlar, okula ve cami içine bank, çöp kovası ve kamelya montajı yapılmıştır. TOKİ-3 içerisinde bulunan Gediz ilköğretim Okulunda öğrencilerle ağaç dikim etkinliği yapılarak okul bahçesine ağaç dikimi, hemen yan tarafta bulunan rehabilitasyon merkezinin çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Adanan Menderes mahallemizde ihtiyaç duyulan sokaklarda asfaltlama çalışması yaptık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Adnan Menderes Mahallemizde çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI, MİLLET AKLI”

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısında çok büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay “Öncelikle böylesine güzel bir programda bizleri misafir eden değerli Şehzadeler Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Millet olarak 24 Haziran’da ülkemiz açısından çok önemli bir seçimi geçireceğiz. Bu nedenle daha önce yapılan seçimlerden çok daha büyük bir önem kazanmıştır, çünkü 25 Haziran itibarı ile Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçiyor. Yeni sistem AK Parti ve MHP’nin işbirliği ile yapılmıştır. Geçmiş devlet yönetimlerinde yaşanan sıkıntılardan dersler çıkararak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini milletimize sunduk milletimizde bu sistemi kabul etti. Milletimizce kabul edilen bu sisteme biz ‘Cumhur İttifakı, Millet Aklı’ diyoruz. Bu sistemden geri dönüş artık yok. Seçimleri kim kazanırsa kazansın, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yürütmek zorunda.  Bilindiği gibi seçimlerle alakalı iki farklı ittifak kuruldu. Bir tanesi Cumhur İttifakı, diğeri de bu sistemi istemeyen bu sisteme karşı çıkan bir yıkım ittifakı var. Birbiriyle benzeşmeyen partilerin bir araya geldiği adına 5 benzemezler dediğimiz bir yıkım ittifakı var. Bunlarda bu sistemden geri döneceğiz, yıkacağız diyerek bu aziz milletten oy istiyorlar. Ancak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet diyen milletimizin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getiren Cumhur İttifakını seçeceğine olan inancımız tamdır. Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı, şuan ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. 24 Haziran seçimlerinde geleceğimiz ve istikbalimiz açısından son derece önemli olan Cumhurbaşkanımızın yeniden ilk turda seçilmesidir. Çünkü tüm düşmanlarımız içeride ve dışarıda ülkemize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye düşmanlığın yapıyorlar. Bunlar açıkça görülürken Milletçe buna sahip çıkmaktır. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyoruz, sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Bizler bunu bir milli mesele olarak görüyoruz” dedi.  

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45