Akpınar İmam Hatip Ortaokulu hızla yükseliyor

Ağustos 02 ,2018



Geçtiğimiz yıl AK Parti Manisa Milletvekillerinin girişimleri ile Manisa’ ya ayrılan bütçe ile Akpınar Mahallesinde yapımına başlanan 16 derslikli İmam Hatip Orta Okulu binası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkanı okul inşaatında incelemelerde bulunarak, son durum hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Akpınar Mahallesinde yapımı devam eden İmam Hatip Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler esnasında Bilen ve Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Saknuk ’ta eşlik etti.

Akpınar Mahallesine kazandırılan okul binası için vekillere teşekkür eden Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Saknuk, Akpınar Mahallesinin önemli bir hizmete kavuştuğunu ifade etti.

Yapım çalışmalarının devam ettiği İmam Hatip Orta Okulunun Şehzadeler ilçesinin eğitimine önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, okul binasının Şehzadeler’e kazandırılması noktasında destek veren Milletvekillerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz dönem AK Parti Manisa Milletvekillerinin girişimleri ile Merkezi bütçeden Manisa’ya ayrılan ödenek ile Şehzadeler’e yeni bir okul kazandırmak için başlatılan çalışmalar neticesinde Akpınar Mahallesinde İmama Hatip Orta Okulu inşaat çalışmalarının başladığını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen “Sayın Cumhurbaşkanımızın, geçmiş dönemki Başbakanımız ve Hükümetimizin bütçe imkânları nispetinde şehrimize ayırdıkları ödenek karşılığında Milletvekillerimiz ile yaptığımız istişare neticesinde yapılabilecek en iyi hizmetin eğitime yapılmasının doğru olacağını düşündük. Bu noktada kendi inancına, nesline ve kültürüne sahip çıkacak nesiller yetiştirmek üzere bu mahallemizde inşallah güzel bir İmam Hatip Lisesi kazandırmış olacağız. Toplam6 Milyon 818 bin lira bedelle yapılacak olan Akpınar İmam Hatip Ortaokulu binamız 16 derslikli olacak ve inşallah okul binamız 2019 Nisan ayında tamamlanacak. Burada okuyacak olan evlatlarımız ülkemizin geleceği için büyük bir çabayla ülkemize hizmet edecek. Bizlerin eksik bıraktıklarımız inşallah bu okullardan yetişen arkadaşlarımız tamamlayacaklardır. Bu vesile ile burada ki okulun yapılması noktasında destek veren Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz gerek Akpınar Mahallemizde gerekse şehrin tamamında yaptığı hizmetlerde halkın memnuniyetinin en üst seviyelere çıkarması nedeni ile de Başkanımızı tebrik ediyorum. Rabbim gayretlerini arttırsın inşallah.  İmkânsızlıklar içerisinde yeni kurulmuş bir belediyenin böylesine güzel hizmetler yaparak bu memnuniyetleri yakalaması bizleri çok mutlu etti. Tüm bu hizmetler nedeni ile Belediye Meclis üyeleri ve tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45