Aşağıçobanisa artık ışıl ışıl !

Ağustos 29 ,2018

Şehzadeler Belediyesi tarafından Aşağıçobanisa Mahallesinde başlatılan cadde ışıklandırma çalışması tamamlandı. Yapılan çalışma ile Mahallenin Turgutlu yolu girişi olan Vatan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Meydan parkı dekoratif aydınlatma direkleri ile aydınlatıldı.

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz ay Aşağıçobanisa Mahallesinde başlatmış olduğu, ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Aşağıçobanisa Mahallesinin Turgutlu yolu kısmında ki girişinden başlatılan çalışma Vatan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Meydan Park’a kadar yapılarak Mahallenin girişi daha güzel bir görünüme kavuştu.

Yapılan ışıklandırma çalışmasıyla Aşağıçobanisa Mahallesine toplamda 95 adet dekoratif aydınlatma direği montajı yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçtiğimiz ay Aşağıçobanisa Mahallemizde başlattığımız çalışma ile Mahallenin Turgutlu yolu kısmından başlayan giriş kısmından Mahallenin meydanına kadar olan kısma dekoratif aydınlatma direği montajına başlamıştık. Ekiplerimiz aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Mahallemizin giriş kısmı olan Vatan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Meydan Parkı dekoratif aydınlatma sistemi ile çok daha güzel bir görünüme kavuştu. Geceleri ışıklandırmanın yetersi kalması nedeni ile biraz karanlık kalan cadde boyu bu çalışma ile daha güzel ışıl, ışıl bir hale dönüşmüş oldu. Bilindiği gibi Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizde ki bazı caddelerde ışıklandırma çalışmaları yapıyoruz. Bu güne kadar ilçe genelinde yaptığımız çalışma ile 1800 adet dekoratif ışıklandırma direği montajını gerçekleştirdik. Aşağıçobanisa Mahallemizde de yaptığımız bu çalışma ile birlikte 95 adet dekoratif direk montajı yapmış olduk. Ayrıca Mahallenin meydanında bulunan parkta başlattığımız yenileme çalışmamızda tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte meydan parkının da halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.