Ayvacık Şehzadelerle Güzelleşecek

Mayıs 14 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ayvacık mahallesinde incelemelerde bulundu. Ayvacık mahalle meydanında yapılacak olan Muhtarlık binası ve sosyal tesis alanında incelemeler yapan başkan çelik, çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını ifade etti. İncelemeler esnasında Başkan Çelik mahalle sakinlerinden Mürüvvet Körpe adlı bayanın kullandığı kayıklı motor’a bindi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ayvacık mahallesinde incelemelerde bulundu. İnceleme ziyaretine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra Başkan yardımcısı Süleyman Çoban, Basın Danışmanı Bilal Demir ve daire müdürleri katıldı. Mahalle girişinde bulunan dinlenme alanında mahalle muhtarı Mesut Atbiner ve mahalleli vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ayvacık Mahalle Muhtarı Mesut Atbiner “Öncelikle Ayvacık mahallemize bu ziyaretlerinden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve birim müdürlerine çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın mahallemizdeki ziyareti esnasında sorunlarımızı kendisine iletme fırsatı bulduk. Sayın başkanımızda sorunların çözümü noktasında hızlı bir şekilde yapılaması için gereken talimatları hemen verdiler. Tekrardan başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Ayvacık Daha Güzel Bir Görünüme Kavuşacak”

Ayvacık mahallesinin doğa ile iç içe şirin bir mahalle olduğunu ifade eden Başkan Çelik mahallenin Manisalılar tarafından mutlaka görmesi gereken bir yer olduğunu söyledi. Şehzadeler Belediyesi olarak yapılacak olan çalışmalarla Mahalleyi daha da güzelleştireceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu gün yine Şehzadeler ilçemizin en şirin mahallelerinden biri olan Ayvacık mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Öncelikle bu sıcak misafirperverliklerinden dolayı Ayvacık muhtarımız ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Ayvacık mahallemize rutin belediyecilik hizmetlerini getirdik. Bu günde birim müdürlerimiz ile birlikte detaylı bir inceleme yapmak için buradayız. Ayvacık mahallemiz gerçekten çok güzel bir yer, birçok kanser hastalarının gelip şifa buldukları doğa ile iç içe şirin bir mahallemiz. Bütün Manisalı hemşerilerimizin Ayvacık mahallemizi gelip görmesi ve buradaki temiz havadan istifade etmesi lazım. Şehzadeler Belediyesi olarak öncelikle mahalle meydanında çalışmalarımızı başlatacağız. Güzel bir muhtarlık ve sosyal tesis binası yapacağız. Gelen misafirlerimizin rahat bir şekilde ağırlana bileceği bir tesis olacak. Mahalle meydanını güzelleştireceğiz. Bu çalışmalar ile Ayvacık daha güzel bir görünüme kavuşacak” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik mahalledeki incelemeler esnasında Mürüvvet Körpe adındaki bayanın kullandığı kayıklı motora bindi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45