BAKAN TEKİN VE STK TEMSİLCİLERİ NECİP FAZIL KISAKÜREK TOPLANTI SALONUNDA BULUŞTU

Aralık 29 ,2023

Manisa'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şehzadeler Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi içindeki Necip Fazıl Kısakürek Toplantı Salonu'nda sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle de bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Manisa programı kapsamında Şehzadeler Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi'ni de ziyaret etti. Bakan Tekin,  Necip Fazıl Kısakürek Toplantı Salonu'nda sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de bir araya geldi. Toplantıda, eğitim alanındaki gelişmelerin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin rolüne vurgu yapıldı. Bakan Tekin, sivil toplumun eğitimdeki önemine dikkat çekerek, katılımcılardan gelen geri bildirimleri dinledi ve sivil toplumun eğitim politikalarının oluşturulmasında aktif bir rol oynadığına vurgu yaptı. Gençlerin ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik projelerin geliştirilmesinde sivil toplum kuruluşlarının katkısının büyük olduğunu belirtti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ziyaretin anısına Bakan Tekin'e şifalı Mesir Macunu ile bir Türkiye Yüzyılı tablosu hediye etti.