BAKAN YERLİKAYA MANİSALILARIN AĞZINI ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN AŞURESİYLE TATLANDIRDI

Ağustos 05 ,2023

Şehzadeler Belediyesi,  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da katılımıyla Hatuniye Camisi bahçesinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bakan Yerlikaya bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatuniye Camisi'nde öğle namazını kıldıktan sonra Şehzadeler Belediyesi'nin aşure ikramına katıldı.  Bakan Yerlikaya'ya Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı da eşlik etti.

Programda önce dualar edildi,  adından Bakan Yerlikaya Manisalılara hitap etti.  Bakan Yerlikaya şöyle konuştu; "Bugün Manisa'yı ziyaret ediyorum. Hava çok sıcak ama Manisalı hemşehrilerimizin misafirperverliği,  güler yüzü daha da sıcak. Şehzadeler Belediye Başkanımız hemşehrilerine çok güzel aşure ikramında bulunacak. Ben bugüne kadar ki hizmetleri nedeniyle değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. O hemşehrilerine ikram ediyor, Allah da ona ikram etsin."  Bakan Yerlikaya'nın konuşmasının ardından  protokol üyeleri cami avlusunu dolduran vatandaşlara aşure ikramında bulundu.