BAŞKAN ÇELİK, AK PARTİ TEŞKİLATLARINI AĞIRLADI

Şubat 26 ,2021



AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve Yönetimi,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Başkan Çelik  “Teşkilatlarımız tüm, projelerimiz, açılışlarımız ve etkinliklerimizde yanımızda oldu. Bugüne kadar ki tüm destek, katkı ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. AK Parti’nin bir üyesi olmaktan şeref duyuyorum. AK Parti’nin bir neferi olarak tüm teşkilatlarımızın yanındayız.” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve Yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş ve belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu. Ziyaretlerinin bir teşekkür ve iade- i ziyaret olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı “AK Parti İl Teşkilatı olarak,  kongrelerimizi bitirdik. Kadın kolları, gençlik kolları, ilçe kongrelerinin hepsi bitti. Sağ olsunlar belediye başkanlarımız bu süreçte bizlere yardımcı oldular. Pandemi sürecinde de büyük bir başarı ile şehrimizi yönetmekteler. Kongre sonrası bizlere ziyaretleri de oldu. Biz de hep birlikte bir iade-i ziyaret yapalım, Başkanımıza teşekkür edelim istedik. Bundan sonra da şehrimiz için, Şehzadelerimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.  İnşallah bu salgının bitmesiyle birlikte çok güzel günler bizleri bekliyor. Bugünkü güneş de inşallah bunun habercisi. Tekrar Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“TÜM TEŞKİLATLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu;  “Bilindiği gibi Salih Hızlı başkanımız kongrede güven tazeleyerek yeniden seçildi. Başkanımızı ve kongrede yönetime seçilen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun, hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin.  AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Aynil Yavaş ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş da aramızdalar onları da tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.  Bugüne kadar AK Parti teşkilatlarında görev yapmış tüm başkan ve yönetimdeki arkadaşlarımıza da tüm hizmetleri için teşekkür ediyorum. Biz aynı zamanda ahde vefayı da en güzel şekilde gösteren teşkilatların mensubu olduğumuz için de ayrıca bir bahtiyarlık hissediyorum. Teşkilatlarımız Manisa’mıza daha iyi hizmetlerin gelebilmesi için can siperane çalışıyorlar. Ankara’da milletvekillerimiz ile birlikte bakanlıklarda Manisa’nın daha  güçlü yatırımlar alabilmesi için ellerinden gelen bütün gayreti sarf ediyorlar. Bununla birlikte teşkilatlarımız Manisa’nın sorun ve taleplerini de ilgili mercilere iletiyor, bizlere de her zaman destek oluyorlar. Teşkilatlarımız tüm, projelerimiz, açılışlarımız ve etkinliklerimizde yanımızda oldu. Bugüne kadar ki  tüm destek, katkı ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. AK Parti’nin bir üyesi olmaktan şeref duyuyorum. AK Parti’nin bir neferi olarak tüm teşkilatlarımızın yanındayız.  Hizmet noktasında da üzerimize düşeni yapmaya da hazırız.”

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45