BAŞKAN ÇELİK ARDAHANLILARIN HEMŞEHRİSİ OLDU

Mayıs 30 ,2022



Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin hafta sonu düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği’ne katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, şenlikte derneğin 148 nolu üyesi yapıldı. 

 

Daha önce Ardahanlıların fahri hemşehrisi olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin hafta sonu düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği’nde derneğin resmi üyesi yapıldı.

“FAHRİ HEMŞEHRİLİĞİ YETERLİ GÖRMÜYORUZ”

Dernek Başkanı Orhan Dalbudak kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Çelik’e teşekkür ederek şöyle konuştu; “Başkanımız Ömer Faruk Bey bizim fahri hemşehrimiz. Fakat bize o kadar yakınlar ki biz fahri hemşehriliği yeterli görmüyoruz. Bugün itibariyle kendisini asıl hemşehrimiz olarak dernek üye defterimize kaydetmek istiyoruz. Kendileri de uygun görürlerse dernek üyeliklerini kendi el yazılarıyla yapmalarını istiyoruz. Şehrimiz için, Ardahan’ımız için hayırlı olsun”

“RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”   

Başkan Çelik,  Dalbudak’ın sözlerinin ardından dernek üye defterini kendisi doldurarak derneğin 148 nolu üyesi oldu. Başkan Çelik,  insanların ne zaman nerede olacaklarını bilemeyeceklerini,  kaderin ağlarını ördüğünü ifade ederek şöyle konuştu; “Değişik vesilelerle ata yurdumuz Ardahan’dan,  Türkiye’nin bir ucundan diğer bir ucuna gelip yerleşmiş durumdasınız. Bu esas itibariyle Yaradan’ın ibretlik bir hikmetidir. Bunun benzerini her birimiz çevremizde görüyoruz. Başkan kıtalarda, başka ülkelerde hayatlarını devam ettirip vatanımızın özlemini yaşayan her birimizin yüzlerce tanıdığı vardır. Çok şükür ki ülkemizin dört bir yanı güzelliklerle dolu. Anadolu…Bizim bin yıllık     vatanımız ve düşmanların gözünün üzerinden hiç eksik olmadığı bir coğrafya. Hangi bölgesine giderseniz çok farklı güzellikleri, değerleri, kültürleri görüyorsunuz. İşte Ardahan da onlardan biri. Nasip oldu iki defa gittim. Çok beğendim, hayran kaldım. Coğrafyası, kültürü, temizliği, insanlarının sıcaklığıyla yurdumuzun en güzel, nadide  köşelerinden biri. Manisa’mız da en güzel yerlerinden birisi. Her yerin kendine has ayrı güzellikleri var. Bunun için Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Biz Ardahan’dan Manisa’ya gelmiş hemşehrilerimizle olmaktan çok mutluyuz.  Sizleri çok seviyoruz. Şehrimizin kültürel değerlerine katkıda bulunuyorsunuz. Çalışıp, emek sarf ediyorsunuz. Bu vesileyle ben bu şehrin bir hizmetkarı olarak sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.”    

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45