BAŞKAN ÇELİK'TEN ODALARA TEBRİK ZİYARETİ

Mart 31 ,2022



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan kongreler ile yeni yönetimlerini seçen Manisa Ayakkabıcılar Odası ile Manisa Madeni Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek,  başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk ziyaretini Manisa Ayakkabıcılar Odası’na yaptı. Başkan Ahmet Akçın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Çelik, tebriklerini iletti. Esnaf ve sanatkarlar odalarında demokratik şekilde seçimlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Balkan Çelik şöyle konuştu; “Değerli başkan ve yönetimini tebrik ediyor, başlarılar diliyorum.   Odalarımız son derece önemli, esnaf ve sanatkarlarımızın temsilcileri. Değerli Başkanımız saygınlığı, kişiliği ile herkes tarafından takdir edilen, sayılan bir insan. Üyeleri de bunu takdir ederek yeniden seçtiler. Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar tüm odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla hep fikir alışverişi içerisinde, birlikte hareket ettik.  Belediye olarak esnafımızın emrinde hizmetindeyiz. Bugüne kadar gayet uyumlu çalıştık, esnafımızla ilgili konularda sürekli fikir alışverişinde bulunduk. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de aynı sevgi ve saygıyla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şahıslarında tüm esnaflarımıza hayırlı işler, kazasız belasız günler diliyorum. ”

Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “Ziyaretiniz bizim için onur verici. Başkanımıza ziyaretleri için şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Gerek sizlerle gerekse de üstü kuruluşlarımızla her zaman yakın ilişki içerisinde olduk. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağımıza inanıyorum” dedi.   

İKİNCİ DURAK MADENİ SANATKARLAR ODASI

Başkan Çelik’in bir sonraki ziyaret durağı Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı  ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Çelik “Güven tazeleyerek seçilen Başkanımız Halil Kırlı ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Üstün başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendileriyle uyum içerisinde çalışacağımıza en ufak bir şüphe duymuyorum. Nazik karşılamaları için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Başkan Çelik’in ziyaretlerinin kendilerini çok memnun etiğini ifade eden Başkan Kırlı ise şöyle konuştu; “Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu, bize sahip çıktı, bizden biri oldu. Biz de kendisini içimizden biri kabul ettik. Hizmetleriniz ve ikili diyaloglarınızdan dolayı memnunuz.   Bundan sonra da aynı şekilde hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45