BAŞKAN ÇELİK'TEN ÖZYİĞİT'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eylül 29 ,2023



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  kısa bir süre önce AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı olarak atanan Ali Özyiğit'i ziyaret ederek,  tebriklerini iletti. Başkan Çelik "Teşkilatlar bizim için son derece önemli. Teşkilatın böyle emin ve güvenilir ellerde olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bugüne kadar her zaman teşkilatlarımızın yanında olduk,  bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Ali Özyiğit kısa bir süre önce  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı olarak atandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de  Özyiğit'i ziyaret ederek,  tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik şöyle konuştu; "Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine  Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi değerli kardeşim Ali Özyiğit atanmıştı. Bugün kendisini ziyarete geldim. Değerli Başkanımızı tebrik ediyorum. İnşallah kısa süre içerisinde oluşacak yeni yönetimini de tebrik ediyorum. Yönetimiyle, ekibiyle, mahalle teşkilatı, sandık kurulu üyeleriyle inanıyorum ki Şehzadelerimizde büyük hizmetlere, başarılara imza atacaktır. Teşkilatlar bizim için son derece önemli. Teşkilatın böyle emin ve güvenilir insanların elinde olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz bugüne kadar her zaman yanlarında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Değerli Başkanımız ve ekibiyle birlikte güzel ilçemize, davamıza, partimize hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Allah utandırmasın diyorum. Bu teşkilatın hem bir neferi hem de Şehzadelerin Belediye Başkanı olarak yanlarında olacağımı bir kez daha ifade ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit ise "Ziyaretlerinden dolayı değerli ağabeyim, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45