BAŞKAN ÇELİK'TEN ÜZEN VE GERİTER'E TEBRİK ZİYARETİ

Haziran 08 ,2022



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kongre süreçlerini tamamlayarak başkan ve yönetimlerini belirleyen Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek,  başkan ve yönetimlerini tebrik etti.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk ziyaretini Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası’na yaparak,  oda başkanı Mehmet Üzen ve yönetimi ile bir araya geldi.  Başkan Üzen ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Çelik,  şöyle konuştu;  “Değerli başkanımız ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz.  Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyor başarılar diliyorum. Sivil toplum kuruluşları ve odalarımız ile işbirliğini Şehzadeler Belediyesi olarak çok önemsiyoruz. Sürekli irtibat halindeyiz. Telefonlarımız birbirimize 24 saat açık. Her konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugüne kadar bu şekilde bir kardeşlik hukukuyla da hizmet ettik. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de bu birlik ve beraberliğimizi artırarak hem odamız üyelerine hem de tüm halkımıza daha iyi hizmet edebilmek için çaba ve gayret edeceğiz. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” 

Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle devam etti; “Üyelerimizle ilgili konularda sürekli belediye başkanımızla irtibat halinde olduk. Bırakın yanına gitmeyi bir telefon etiğimiz de bile sorunları halletti. Yeni dönemde de Şehzadeler Belediyesi ile ilgili yeni projelerimiz var onlara da destek vereceklerine eminim. Biz kendisini her zaman esnaf dostu olarak gördük. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde görmeye devam edeceğiz. Ayaklarına sağlık.”  

 

İKİNCİ DURAK MESOB

Başkan Çelik’in ikinci durağı Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) oldu. Başkan Hasan Geriter ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Çelik,  hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Çelik şöyle konuştu; “Güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçilen başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyor, kutsal görevlerinde üstün başarılar diliyorum. MESOB şehrimizdeki odaların bir üst kuruluşu olarak görev ifa ediyor. Bugüne kadar esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarıyla ilgili sayısız defa bir araya geldik. Bir telefon kadar yakın olduk. Şehzadeler Belediyesi olarak esnaflarımız için yapabileceğimiz konuları, talepleri sürekli bize taşıdılar. Biz de yasalar ve imkanlar nispetinde esnafımızın hayat standardını yükseltmek için çaba ve gayret sarf ettik. Güzel bir işbirliğimiz ve  kardeşlik hukukumuz oluştu. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla , bu şehrin bir avladı olmamızın getirdiği sorumluluk bilinciyle birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz.” 

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter de memnuniyetini şöyle dile getirdi; “Nazik ziyaretleri için başkanımıza teşekkür ediyorum.  Kendisi sadece bizim taleplerimize çözüm bulmakla yetinmedi her zaman yanımızda oldu. Kongremize de bizzat katılım gösteren tek belediye başkanımız oldu. Bunun  için de kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.  Başkanımızın hizmetlerini saymakla bitiremeyiz. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde işbirliğimizi sürdüreceğiz.”

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45