BAŞKAN DURBAY GENÇ BİLİM TUTKUNLARIYLA BULUŞTU

Mayıs 09 ,2024

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Karaoğlanlı Ortaokulu'nun hazırladığı TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı ziyaret etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Başkan Durbay, Karaoğlanlı Ortaokulu'nun bilim fuarını ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Fuar alanında öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyen Başkan Durbay, öğrencilerden projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrencilerin gösterdiği özveri ve başarı karşısında memnuniyetini dile getiren Başkan Durbay, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Başkan Durbay, bilimin ve teknolojinin önemine vurgu yaparak, gençlerin bu alanda gösterdiği ilgi ve yetenekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Ayrıca, okul yönetimine ve öğretmenlerine fuarın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti. Karaoğlanlı Ortaokulu'nun düzenlediği TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı, öğrencilerin bilimsel meraklarını ve yeteneklerini sergileme fırsatı sunarken, bölgelerindeki bilim ve teknolojiye olan ilgiyi de artırmayı hedefliyor.