BAŞKAN DURBAY SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ AĞIRLADI

Temmuz 01 ,2024

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa’nın önde gelen sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini misafir etti. Başkan Durbay "Şehrimizin her alanda gelişmesi ve kalkınması için sivil toplum örgütlerimizle iş birliği içinde olacağız. Manisa'nın turizmden ticarete, sanayiden kültüre kadar her alanda daha ileriye gitmesi için birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ve yönetimi, Mesiri Manisa'yı Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Oduncular ve Kömürcüler Sanayi Sitesi Başkanı Hamza Erese ve yönetimi ile MAGİAD (Manisa Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı Serdar Bozyaka ve yönetimini misafir etti.  Ziyaret sırasında, Manisa'nın ekonomik ve turistik potansiyelinin artırılması, yerel esnafın desteklenmesi ve sanayi sitelerinin geliştirilmesi konuları ele alındı. Başkan Durbay, Manisa'nın geleceği için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, "Şehrimizin her alanda gelişmesi ve kalkınması için sivil toplum örgütlerimizle iş birliği içinde olacağız. Manisa'nın turizmden ticarete, sanayiden kültüre kadar her alanda daha ileriye gitmesi için birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel yönetimin desteğiyle Manisa'nın gastronomi turizmini geliştirmek istediklerini belirtti. Mesiri Manisa'yı Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ise, Manisa'nın tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılması için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Manisa Oduncular ve Kömürcüler Sanayi Sitesi Başkanı Hamza Erese, sanayi sitelerinin modernizasyonu ve esnafın ihtiyaçlarının karşılanması konularında belediyeden destek beklediklerini dile getirirken, MAGİAD Başkanı Serdar Bozyaka, genç girişimcilere yönelik projeler ve iş birliği fırsatları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Başkan Durbay, tüm konuklarına teşekkür ederek, Manisa'nın geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.