BAŞKAN DURBAY "ENGELLİ BİREYLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR"

Mayıs 09 ,2024

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay 10-16 Mayıs  Engelliler Haftası vesilesiyle yayımladığı mesajında "Toplumumuzun her kesiminde engelli bireylere yönelik farkındalığı artırmak ve  erişilebilirlik konularında çalışmalar yapmak, Şehzadeler Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden biridir. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve haklarını korumak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay  mesajında şu ifadeleri kullandı; "Engelliler Haftası, engelli bireylerin toplumumuzda tam ve etkin bir şekilde yer almasını ve haklarının korunmasını vurgulayan önemli bir dönemdir. Bu hafta, engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak adına bir fırsat sunmaktadır. Toplumumuzun her kesiminde engelli bireylere yönelik farkındalığı artırmak ve  erişilebilirlik konularında çalışmalar yapmak, Şehzadeler Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden biridir. Engelsiz bir yaşam için çaba göstermek, sadece adalet ve eşitlik ilkesine bağlılığımızı göstermekle kalmaz, aynı zamanda toplumumuzu daha kapsayıcı ve güçlü hale getirir. Bu hafta boyunca, engelli bireylerimizin yaşadığı sorunları anlamak ve onların ihtiyaçlarına çözüm bulmak için daha da fazla gayret göstereceğiz. Eğitimden istihdama, erişilebilirlikten toplumsal katılıma kadar birçok alanda daha fazla adım atmayı taahhüt ediyoruz. Engelliler Haftası, engelli bireylerimize olan desteğimizi ve saygımızı bir kez daha vurgulamak için bir fırsattır. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve haklarını korumak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.Bu vesile ile Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.”