BAŞKAN DURBAY "HTAL FEST"TE GENÇLERLE BULUŞTU

Mayıs 16 ,2024

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay beraberindeki CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen ile birlikte Hasan Türek Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "HTAL Fest" adlı gençlik festivaline katıldı. Gençlerin enerjisiyle dolu etkinlikte Başkan Durbay, gençlerle bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı.

Başkan Durbay ve İlçe Başkanı Özkösemen, Hasan Türek Anadolu Lisesi  "HTAL Fest" Gençlik Festivalinde gençlerle bir araya geldi. Festivalde gençlerin gösterdiği yetenekler ve sergilediği performanslar büyük beğeni topladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, gençlerin etkinliklerdeki başarılarına ve katılımlarına büyük önem vererek desteklerini sürdüreceğini belirtti. HTAL Fest, gençler arasında sosyal etkileşimi artırmayı, yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform sunmayı amaçlayarak gençlik ve kültür faaliyetlerine katkı sağlıyor. Katılımcılar, renkli etkinlikler eşliğinde unutulmaz bir gün geçirirken, birbirleriyle güzel anılar biriktirme fırsatı buluyorlar.