BAŞKAN DURBAY'DAN GEDİZ ELEKTRİK'E ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI: BİZ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Temmuz 23 ,2024



Şehzadeler belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler’de son günlerde  yaşanan elektrik kesintilerinin yaşamı olumsuz yönde etkilediğini vurgulayarak Gediz Elektrik firmasına acil çözüm çağrısında bulundu. Başkan Durbay, sorunun çözümü noktasında belediye olarak işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

 

Artan hava sıcaklıklarıyla birlikte Şehzadeler ilçesinde son dönemde çok sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.  Bu kesintiler, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilerken, ciddi sıkıntılara da yol açıyor. Birçok mahallede yaşanan kesintiler sonrası vatandaşlar, sorunlarının çözümü için Şehzadeler Belediyesi'ne başvuruyor.

Hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerine çıktığı bu günlerde yaşanan elektrik kesintilerinin halkı mağdur ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay “Evinde hastası, bebeği, yaşlısı olan vatandaşlarımız, özellikle gıda üzerine faaliyet gösteren esnaflarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız elektrik kesintilerinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyor. Vatandaşlarımız belediyemizi arayarak destek istiyor. Belediyemizin yetki alanında olmamasına rağmen, vatandaşlarımızın şikayetini Gediz Elektrik firmasına iletiyoruz. Hava sıcaklıklarının çok yüksek olduğu bu günlerde, hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyetin son bulması için Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa Gediz Elektrik ile ortak çalışmaya hazırız”dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45