BAŞKAN DURBAY'DAN ŞEHZADELERİN GENÇLERİNE NUTUK HEDİYESİ

Mayıs 17 ,2024

Şehzadeler Belediyesi, Gençlik Haftası kapsamında ilçedeki 4500 lise öğrencisine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri olan Nutuk'u hediye etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Gediz Anadolu Lisesi'nde düzenlenen kitap dağıtım törenine katılarak, Nutukları öğrencilere bizzat kendisi hediye etti.

Başkan Durbay, törende yaptığı konuşmada, Atatürk'ün ülkeyi gençlere emanet ettiğine vurgu yaparak, Gençlik Haftası'nda gençlere anlamlı bir hediye vermek istediklerini belirtti. Nutuk'un gençler için önemli bir eser olduğunu ifade eden Durbay, öğrencilere Atatürk'ün düşüncelerini ve ülkenin kuruluş sürecini anlatan bu kitabı okuyarak kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

TOP İSTEYEN GENÇLERİ HEMEN SEVİNDİRDİ

Kitap dağıtımı sırasında öğrencilerin isteklerini de dinleyen Başkan Durbay, futbol topu isteyen öğrencilerin taleplerini anında yerine getirerek,  onların mutluluğuna ortak oldu. Şehzadeler Belediyesi'nin bu anlamlı hediyesi, gençler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkan Gülşah Durbay, gençlerin eğitimine ve gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek, her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.