Bakanlıktan Şehzadeler'e 1,5 milyonluk istihdam desteği

Nisan 29 ,2015



Şehzadeler Belediyesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan 1,5 milyon TL istihdam desteği aldı. Toplum Yararına Destek Projesi kapsamında 130 vatandaş, sigortası ve maaşları İŞ-KUR tarafından ödenmek koşuluyla 8 ay boyunca belediyenin fen ve park bahçe işlerinde istihdam edilecek.

Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Salim Eroğlu arasında işbirliği protokolü imzalandı. İş-Kur binasında gerçekleştirilen imza törenine Şehzadeler Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Osman Uzun, Fen İşleri Müdürü Osman Zorlu ile Basın Danışmanı Bilal Demir de katıldı. İl genelinde 800 vatandaşın istihdam edilmesine yönelik hazırlanan proje kapsamında 11 belediye ile protokol imzaladıklarını belirten İŞ-KUR Müdürü Eroğlu, 130 vatandaşın Şehzadeler Belediyesi’nde istihdam edileceğini ifade etti.  Eroğlu, Şehzadeler’de çalıştırılacak işçilerin maliyetinin 1,5 milyon lira, diğer belediye ve kamu kurumlarında çalışacak 800 işçinin toplam maliyetinin ise 10 milyon TL olduğunu söyledi.

130 vatandaş Şehzadeler için çalışacak

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bugün çok mutluyuz. Şehzadeler şehrimiz için çok hayırlı imzalar attık. Toplum Yararına Destek Projesi kapsamında 130 vatandaşımızı, sigortası ve maaşları İŞKUR tarafından ödenmek koşuluyla 8 ay boyunca istihdam edeceğiz. Önümüz yaz sezonu. Gerek fen işlerimizin gerek park bahçe müdürlüklerimizin yoğun çalışmaları var. Bu yoğun çalışmalarda hükümetimizin de destekleri ile 130 hemşehrimiz yıl sonuna kadar Şehzadeler halkının hizmetinde çalışacaklar. İnşallah daha temiz daha güzel bir Şehzadeler için bütün gücümüzle çalışacağız. Bu noktada desteklerinizi esirgemeyen çok değerli Manisa milletvekillerimize, bakanımıza, hükümetimize, değerli il müdürümüze yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nin 1,5 milyon TL hibe desteği aldığını ifade etti.   

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45