Başkan Çelik Artık sözde kararda milletindir

Nisan 16 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Anayasa değişikliği halk oylamasında Tarihi Bedesten Nikâh Salonunda kurulan 1081 numaralı sandıkta ailesi birlikte oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra bir açılama yapan Başkan Çelik “Artık sözde kararda milletimizindir” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Anayasa değişikliği halk oylamasında oyunu kullandı. Tarihi Bedesten Nikah Salonunda kurulan 1081 numaralı sandıkta oyunu kullan Başkan Çelik, oy kullanmaya eşi Tülin Çelik ve Annesi Adeviye Çelik ile birlikte geldi. 1081 numaralı sandıkta ailesi ile birlikte oy kullanan Başkan Çelik “Anayasa değişikliğini içeren halk oylaması kapsamında kurulan sandıkta oyumuzu kullandık. Bereketli olmasını diliyorum. Bugüne kadar bütün siyasiler, evet, hayır kampanyasının tüm taraftarları söylenecek her şeyi söylediler. Onlar sustu bugün artık millet konuşuyor. Artık sözde kararda milletimizindir. Milletimizin verdiği kararın başımızın üzerinde bir yeri var. Demokrasiye inanalar milletin iradesine saygı duymak mecburiyetindeler. Biz inanıyoruz ki milletimiz, feraset ve basireti ile bugün sandıkta söylenmesi gerekenleri söyleyeceklerdir. Güçlü ve büyük Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlememizin önünü açacaklardır diye düşünüyorum. Bugüne kadar ki emek sarf eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün de sandıklarda gerek sandık kurulu üyesi, gerekse sandık müşahit olarak görev yapan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum inşallah en ufak bir olumsuzluk yaşanmadan oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasını diliyorum. Sonuçtan da hepimizin mutlu olacağı bir neticenin çıkmasını yürekten temenni ediyorum” dedi.