Başkan Çelik Belediye Meclis adayları ile bir araya geldi

Şubat 22 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Şehzadeler’de Cumhur İttifakı listesinin güzel bir liste olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “İnanıyorum ki bu listemiz 31 Martta büyük bir başarı elde edecektir” dedi.

Cumhur İttifakı Şehzadeler adayları, düzenlenen tanışma kahvaltısında bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Seçim stratejisi ve çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı.

“BU LİSTE 31 MARTTA BAŞARIYA ULAŞACAKTIR”

Şehzadelerde ki Cumhur İttifakı listesinin 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğinin altını çizen Başkan Çelik “Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adaylarımız ile bugün bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Şehzadeleri kucaklayan, her kesime hitap eden, Şehzadeler halkının her bir kesiminden baktığında kendisinden bir parça görebileceği çok güzel bir belediye meclis listemiz var. Ben inanıyorum ki bu listemiz 31 Martta büyük bir başarı elde edecektir. Seçim sonrasında da Şehzadelere en güzel hizmetleri kazandıra bilemek için büyük bir çaba sarf edecektir. Listemizde yer alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu birlikteliğin büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI BU SEÇİMLERDEN YÜKSEK BİR OYLA ÇIKACAKTIR”

Cumhur İttifakının Şehzadeler’de seçimlerden yüksek bir oy oranı ile çıkacağını ifade eden MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten “Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adaylarımız ile birlikte bugün ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti birlikte girmiş olduğu bu seçimlerden inşallah yüksek bir oy oranı ile çıkacaktır. Biz buna inanıyoruz. Bu Meclis üyeliği listesi halkımızın gönlüne yatan bir liste olmuştur. Bugüne kadar ki tüm destekleri nedeni ile halkımız teşekkür ediyorum” dedi.

“GÜZEL BİR SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRÜTECEĞİZ”

Cumhur İttifakı listesinin uyumlu ve güzel bir seçim çalışması yürüteceğini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet emin Çipiloğlu “Cumhur İttifakı Belediye Meclis adaylarımız ile bugün tanışmak amacı ile bir araya geldik. İnşallah seçim süresince çok güzel çalışmalar yapacağız. Seçimden büyük bir başarı elde ederek çıkacağımıza inanıyorum. 31 Mart seçimlerine kalan süreç içerisinde yekvücut gibi birlikte hareket ederek en yüksek oy oranını alabilmek için ilçemizde gidilmedik mahalle sıkılmadık el bırakmayacağız. Bunun neticesinde de Cumhur ittifakını Şehzadelerimizde büyük bir başarıya ulaştıracağız inşallah” dedi.

“TEK BİR YUMRUK GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak tek bir yumruk gibi çalışacağının altını çizen Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Şehzadeler Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Güzgülü “Meclis üyesi adaylarımız ile bu ilk tanışmamız oldu. Bu tanışmanın ardından artık bir yumruk gibi olarak çalışmalıyız. Seçim sonuncunda listeye girecek olan ve giremeyecek olan tüm arkadaşlarımız bizim birer meclis üyemiz gibidir. Uzun yıllar Belediye Meclis üyeliği yapan biri olarak şuna inanıyorum; Belediye Başkanı güzel projeler yapar, meclis üyeleri de onu destekler hatta projeler sunarsa Belediye Başkanlarımız daha başarılı olurlar. Cumhur İttifakımız hayırlı olsun inşallah” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45