Başkan Çelik Cemaate limonata ikram etti

Haziran 06 ,2016

Şehzadeler Belediyesi 2 yıl önce başlattığı geleneği bu yıl da devam ettirdi. Ramazan ayında teravih namazının ardından her gece bir camide vatandaşlara soğuk limonata ikramı yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Teravih namazı sonra soğuk limonata ikramımız Ramazan ayı boyunca her gece bir camimizde devam edecek” dedi.

Her yıl düzenlediği Ramazan programlarında vatandaşların büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, bir gelenek haline getirdiği Teravih Namazı sonrası soğuk limonata ikramını bu yılda sürdürdü. Geçtiğimiz akşam ilk teravih namazını Kısık Camiinde kılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, namaz sonrasında kurulan stantta teravih namazından çıkan vatandaşlara soğuk limonata ikram etti. Vatandaşa limonata ikram eden Başkan Çelik’ e AK Parti Şehzadeler İlçe >Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, İsmail Önal ve Ahmet Songüler eşlik eti. Namaz sonrasında yapılan soğuk limonata ikramının vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu yılda Ramazan ayının gelişini büyük bir sevinçle karşılıyoruz. Göreve geldiğimizden beri her yıl Ramazan ayı boyunca teravih namazımızı farklı farklı camilerde kılarak vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Namazın ardından kurduğumuz stantta hemşerilerimize soğuk limonata ikramı yapıyoruz. Bu yılda bu uygulamamızı sürdüreceğiz. Yine her gece farklı bir camide vatandaşlarımız ile bir araya gelerek namazın ardından soğuk limonata ikramında bulunacağız. Bu akşam ilk teravih namazımızı da Kısık camiinde halkımız ile birlikte kıldık ve vatandaşlarımıza limonata ikramımızı yaptık” dedi. Limonata ikramının ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, parkta oturan Akıncılar mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti.