Başkan Çelik 'Farklılığımız en büyük zenginliğimizdir'

Haziran 01 ,2018



Şehzadeler Belediyesinin iftar sofrası hayırsever Mustafa Bayer’in katkıları geçtiğimiz akşam Ali Rıza Çevik İlk Okulu bahçesinde kuruldu. 

Şehzadeler Belediyesinin her akşam farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrası geçtiğimiz akşam Ali Rıza Çevik İlk Okulu bahçesinde kuruldu. Hayırsever Mustafa Bayer’in katkıları ile düzenlenen iftar programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, iftarın düzenlenmesine katkı sağlayan hayırsever Mustafa Bayer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesinde vatandaşlara bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Statülerimiz ne olursa olsun, Allah katında eşit, Allah’ın birer kullarıyız. Böyle bir dinin mensupları olmak, bir takım farklılıklarımız olmasına rağmen, bizler için ne büyük bir ortak paydadır. Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan bağışlanmayı olan Ramazan’ı Şerif’in yarısını geçtik. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramı’na kavuşmayı bizlere ve İslam âlemine nasip etsin. Biz burada huzur içerisinde iftarlarımızı açarken, bolluk ve bereket içerisinde sofralarımızı kurarken, yeryüzünün birçok bölgesinde inanan kardeşlerimiz kan ve gözyaşı içerisindeler. Biz huzur içerisinde ezanı beklerken, onlar tedirginlikle iftarı bekliyorlar. 3 günlük ölümlü bir dünya. Öyleyse kırıcı olmaya gerek yok. Birbirimizi sevelim, saygı duyalım. Farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul edelim. Bu ülke bütün zenginlikleriyle hepimize yetecek kadar büyüktür. Yeter ki biz, birlik ve beraberliğimizi kaybetmeyelim. Mimar Sinan Mahallelerimize ve civar mahallelere, seçildiğimiz günden beri en iyi hizmetleri sunabilmek için çalışıyoruz. Şu anda iftarımızı Manisa’nın köklü okullarından Ali Rıza Çevik İlkokulu’ndayız. Bu okulla ilgili de talepleri yerine getirdik. Ancak buranın köklü bir değişikliğe ihtiyacı vardı. İstedik ki, bu değişiklik gerçekleşirken, bu bölgelerin en büyük problemi olan otopark problemi de çözülsün. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı, tüm Türkiye’de, hiçbir okulun altına otopark izni bugüne kadar vermedi. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’a rica ettik. Sayın kaymakamımız büyük çaba sarf etti. Gerekli yerlerle görüşmeler yapıldı. Biz Manisa ve Şehzadeler olarak, Türkiye’de bir ilki başardık. Bu okulun altına 2 katlı otopark yapılması ile ilgili bakanlıktan izni aldık. Büyükşehir Belediyesi ihalesini yaparak buruya otoparkı yapacak. Üzerine de iki hayırseverimiz 2 bina yapacaklar. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak çevre düzenlemesini yapacağız. Hem otopark sorununu çözeceğiz, hem de çocuklarımız modern bir okula kavuşmuş olacaklar. Erler Caddesi’ndeki Adanalının yeri olarak bilinen metruk binayı kamulaştırdık. Restorasyon çalışmaları bittiğinde orayı da bu mahallelere hitap edecek bir çocuk kültür ve sanat evi olarak sizlerin hizmetine sunacağız” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45