Başkan Çelik Gelecek sizin omuzlarınızda yükselecektir

Mayıs 07 ,2017

Şehzadeler Belediyesi, Tarihi Bedesten Nikah Salonunda düzenlediği konferansta Manisa Lisesi öğrencileri ile Manisa Lisesi eski Müdürü ve Eğitimci, Yazar Kadir Keskin’ i buluşturdu. Konferansta bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye olarak eğitim ve öğretme büyük önem verdiklerini ifade etti.

Manisa Lisesi eski müdürü ve Eğitimci, Yazar Kadir Keskin, Şehzadeler Belediyesi’nin Tarihi Bedesten’de düzenlediği konferansta, Manisa Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek eğitimin önemi ile ilgili konferans verdi. Düzenlenen konferansa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’te katılarak öğrencilere birikimlerini anlattı. Şehzadeler Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik “Bugün sizlerle bir arada bir tecrübe abidesi büyüğümüz var. Hayatını eğitime adamış Manisa Lisesi eski Müdürü Kadir Keskin ağabeyimiz. Çok keyifli sunumlar yapıyor, biz bu sunumlarından sık, sık istifade ediyoruz. Bugün sizlerde istifade edeceksiniz ama sizin bir ayrıcalığınız var sizler Kadir Keskin hocamızın müdürlük yaptığı Manisa Lisesinin öğrencilerisiniz. Manisa Lisesi, Şehzadelerin, Manisa’nın en köklü okullarından bir tanesidir. Dolayısı ile sizin çok ayrı bir yeriniz var. Umarım bu güzel seminerden en iyi şekilde istifade edebilirsiniz. Değerli Kadir Keskin hocamıza gayretleri ve emekleri için bu şehrin bir hizmetkârı olarak teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bir eğitim, öğretime büyük önem veriyoruz. Kurulduğumuz günden beri en büyük yatırımın insana yapılan yatırım, gençliğimize yapılan yatırım olduğunun bilinci içerisindeyiz. İlçemiz sınırlarındaki 65 Mahallemizdeki tüm okullarımıza destek olduk. Manisa Lisesinin bahçesinde de 2 adet çok güzel tenis kortu yaptık. Bunun yanı ıra okullarımızda bahçe düzenlemesi, boyası ve farklı ne talepler geldiyse onları da yerine getirmeye çalıştık. Tenis kortumuzun kurulmasının ardından takip ettiğim kadarıyla da okulumuz bünyesinde başarılı tenisçiler yetişiyor, bu da beni son derece mutlu ediyor. Eğitim adına ne yapsak azdır. Bugüne kadar belki de sıfırdan 3 tane okul yapabilecek bir bütçeyi, eğitim, öğretin kalitesin arttırılması için, okullarımızız fiziki şartlarının düzelmesi için harcadık. Çünkü gençlerimiz çocuklarımız yani geleceğimiz bizim için son derece önemlidir, güçlü yarınlarımız, güçlü Türkiye sizlerin omurlarında yükselecek. Bu nedenle bir park eksik olabilir ama eksik kalmaması gereken gençlerimizin eğitim öğretim imkânlarının daha da iyileştirilmesidir. Bu noktada da Şehzadeler Belediyesi olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Eğitimci Yazar Kadir Keskin öğrencilere sunumlarını gerçekleştirdi.