Başkan Çelik 'Her zaman öğrencilerimizin yanındayız'

Eylül 18 ,2017



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeni ile bir mesaj yayımlayarak, Öğretmen ve Öğrencilere yeni Eğitim  - Öğretim yılında başarılar diledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılının başlaması nedeni ile bir mesaj yayımladı. Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime her alanda büyük destekler sunduklarını ifade eden Başkan Çelik “Manisa’da 250 bin, Şehzadeler ’de 27.500 Türkiye genelinde 18 milyon öğrenci ders başı yapıyor. Birçok ülkenin nüfusundan kalabalık öğrencimiz olması müthiş bir zenginlik. Bu zenginliğe sevinmeliyiz. Çocuklar geleceğimizin itici gücü ve yarınlarımızın teminatı ama iyi eğitilmek kaydıyla. Çağımızda zenginlik tarlada, fabrikada değil iyi yetişmiş insanın beyninde üretiliyor. İnsan beyninin ürünü, pazarın ve ekonominin belirleyicisi olan bilgi her gün hızla çoğalıyor. Öğrenme bir dönemle sınırlı olmaktan çıkıyor ve hayatı açık bir okula dönüştürüyor. Böyle bir ömürlük öğrencilik için eğitimin temelinin sağlam olması gerekiyor. O nedenle eğitimin temellendiği bu yeni başlayışların heyecanı büyük oluyor. Bu gerçekleri bilen bir belediye olarak; okullarımızın şartlarını iyileştirmeyi, halkımızın ihtiyacı olan hayat boyu eğitim yapılarını çeşitlendirip çoğaltmayı, çocuklarımızı okul dışı zamanlarını değerlendirecekleri sosyal, kültürel ve sportif ortamlara kavuşturmayı stratejik hedeflerimiz saydık. Bu amaçla belediye olarak büyük fedakârlıklar içindeyiz. Çocuklarımızın okuduğu okulların nezih, temiz ve güvenlikli hale getirilmesi için boya, badana, çevre düzenlemesi, temizliği, onarılması gibi hizmetler konusunda fedakârlıktan kaçınmadık. Eğitim yöneticilerimizin taleplerine duyarsız kalmadık ve onları kapımızdan çevirmedik.  Hizmetlerimize hız kesmeden gururla devam ediyoruz. Bütçemizden ayırdığımız bu giderlerle ilçemize dev bir okul yapabilirdik ama biz görünmeyen hizmetleri yapmayı tercih ettik” dedi.

“BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Başkan Çelik yayımladığı mesajında öğrenci, veli ve öğretmenlere’ de seslenerek “Sevgili veliler;  İyi bir evlat,  iyi bir yurttaş, topluma faydalı, vatanına bağlı, güzel ahlaklı birey yetiştirmek, evladınıza iyi bir gelecek hazırlamak hayaliyle çıktığınız bu kutlu yolculukta yalnız değilsiniz, çocuklarınız bizim de evladımız, onlar Milli Servetimizdir. Şehzadeler Belediyesi tüm imkânlarıyla çocuklarımızın hizmetinde ve yanınızdadır. Sizleri kutluyor ve sevincinizi paylaşıyoruz.  Sevgili çocuklar ve gençler; Eğitim yolunda kutlu bir güne ve kutlu bir yıla başlıyorsunuz. Beklediğiniz gelecek ellerinizde şekilleniyor. Hayat ve toplum sizi umutla bekliyor. Zamanı ve imkânları iyi değerlendirin! Kafanızı bilgi, kalbinizi sevgi, bedeninizi beceriyle, kendinizi güzel ahlakla süsleyin! Ailenizin, okulunuzun, fedakâr öğretmenlerinizin, yöneticilerinizin, devletin, milletin ve ailenizin kıymetini bilin! İlmi özümsemiş, kültür, sanat sporla ilgilenen vatanseverler olarak yetişmek hedefiniz olsun!  Öğretmen ve yöneticilerinizin işlerini kolaylaştırın!  Yolunuz, zihniniz ve bahtınız açık olsun! Sevgili öğretmenlerim, kıymetli idareciler; En zor ve en kutsal işin mimarlarısınız. Hizmetlerinizin karşılığını ödemek kolay değil ama seçtiğiniz meslek, yüksek sorumluluk ve fedakârlık gerektiriyor. İyi olan her şeyde payınız var, eksikler hepimizin. Çocuklarımızın ilim, kültür, sanat ve sporla içiçe iyi bir vatansever olarak yetiştirilmesi konusunda Belediye olarak yanınızdayız. Düşüncelerinizi bizimle paylaşın, imkânlarımız imkânlarınızdır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim yılınızı kutluyorum. Bu yeni yılın çocuklarımıza, gençlerimize, ailelerine, eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı olmasını diler, selam ve sevgilerimi sunarım” dedi.

                        

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45