Başkan Çelik Motosiklet tutkunları ile bir araya geldi

Haziran 04 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 44.şubesini Manisa’ da açan Türk Chopper Motosiklet Kulübü Manisa şubesi üyesi motosiklet sevdalıları ile bir araya geldi. Motosiklet tutkunluğunun çok ayrı bir sevgi işi olduğunu ifade eden Başkan Çelik “Bugün Manisa’ da kurulan Türk Chopper Motosiklet Kulübünün 44. Şubesinin hayırlı olmasını diliyorum”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kuruluş etkinliğinde 44.şubesini Manisa’ da açan Türk Chopper Motosiklet Kulübü Manisa şubesi üyesi motosiklet sevdalıları ile bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, Belediye Meclis Üyeleri Akif Özer, Selman Keresteci, Şerif Gül ve Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu ile birlikte katılan Başkan Çelik’ i, Türk Chopper Motosiklet Kulübü Manisa Başkanı Ertan Şentürk ve motosiklet sevdalıları karşıladı. Kuruluşu yapılan Türk Chopper Motosiklet Kulübünün Manisalı motor tutkunlarına hayırlı olmasını dileyen Türk Chopper Motosiklet Kulübü Manisa Başkanı Ertan Şentürk “Kulübümüzün kuruluş günü nedeni ile bugün Cumhuriyet Meydanında bir araya geldik. Chopper Motosiklet Kulübü şuan itibarı ile 43 ilimizde faaliyet göstermektedir. Bugünde 44. İl olan Manisa’nın kuruluşunu yapıyoruz. Bugün farklı illerde motor sevdalısı arkadaşlarımızda Manisa’mıza gelecekler, onlarla bir araya geleceğiz. Manisa Chopper Motosiklet Kulübümüz Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

“MOTOSİKLET SEVDASI ÇOK AYRI BİR DÜNYA”

Motosiklet tutkunluğunun çok ayrı bir sevgi işi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Türk Chopper Motosiklet Kulübünün 44.şubesi bugün Manisa’ da açılıyor. Bu vesile ile motor tutkunu arkadaşlarımız bunun için şehrimize gelecekler, buraya gelecek olan misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Böyle bir program vesilesi ile şehrimizin tanıtımına katkı sağladıkları için ayrıca kendilerine çok teşekkür ediyorum. Motor sporları çok ayrı bir spor dalı çok ayrı bir dünya. Bende motor tutkunu arkadaşları imrenerek izliyorum. Motor tutkunları bir araya gelerek ülkeleri, şehirleri geziyorlar. Kendi aralarında çok güzel bir dayanışma ve kaynaşma ortamı oluşturmuşlar. Disiplinize bir şekilde kurallara bağlı kalarak, kuralları ihlal etmeden, trafiğin akışına katkı sağlayarak sıkıntı vermeden, ama çok geniş bir sosyal çevreyle güzel etkinlikler yapıyorlar. Katılımcı tüm motosiklet tutkunu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Böylesine güzel sosyal aktivitelerin olmasını ülkemiz ve şehrimiz açısından önemli buluyorum. Bugün Manisa’ da kurulan Türk Chopper Motosiklet Kulübünün 44. Şubesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“SEVGİ, SAYGI VE SADAKAT”

Motor tutkunları olarak yaptıkları el işareti ile ilgili Başkan Çelik’ e bilgi veren Türk Chopper Motosiklet Kulübü Manisa Başkanı Ertan Şentürk “Biz motor tutkunları olarak elimizle yaptığımız bir işaretimiz vardır. Bu işareti herkes merak ediyor ve zaman zaman bizlere de soruyor. Bizim bu işaretimizin anlamı, yani elimizle sadece üç parmağımızı göstererek yaptığımız işaretimiz “Sevgi, Saygı ve Sadaka” tir. Kulüp olarak çok önemli birde prensibimiz var. Yola çıktığımızda hiçbir arkadaşımızı geride bırakmadan yolumuza devam ederiz” dedi. Kulüp üyeleri katılımı nedeni ile Başkan Çelik’e plaket taktim ettiler.

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45