Başkan Çelik 'Muhtarlar bizim gören gözümüz duyan kulağımızdır'

Şubat 13 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Muhtarlar Dernek Başkanı Mahir Arslan ve yönetimini ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimleri için en yakın çalışma arkadaşları olan Muhtarlardan destek istedi.

31 Mart yerel seçimleri ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 5 yıldır birlikte çalıştığı Mahalle muhtarlarını da unutmadı. Ziyaret kapsamına Şehzadeler Muhtarlar Derneğinde Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Çelik, yeni dönem için Muhtarlardan destek istedi. Yapılan ziyarette AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis üyeleri ve partililerde Başkan Çelik’e eşlik ettiler.

31 Mart seçimlerinin hem Muhtarlar hem de Belediyeler açısından önemli olduğunu ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Muhtarlar ve Belediyeler arasında siyasetçiler olarak körü görevi görmeye devam edeceklerini ifade ederken, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten’ de, Manisa’da gönül belediyeciliğini en iyi şekilde yapan Büyükşehri Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte yeni dönemde de birlikte çalışmaya devam etmek için çalışacaklarını söyledi. 

“MUHTARLAR DEMOKRASİMİZİN VAZGEÇİLMEZLERİDİR”

Şehzadeler Belediyesi olarak görev yaptıkları 5 yıllık süreçte Muhtarlara büyük önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Muhtarlarımız demokrasimizin kılcal damarlarıdır. Bizim mahallelerde ki gören gözlerimiz, duyan kulaklarımız hisseden duyularımız gibidir. Bizlerinde mesai arkadaşlarımızdır.  Görev yaptığımız 5 yıllık süre boyunca muhtarlarımız ile çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Onlar bizlere çok yardımcı oldular. Bizlerde aynı şekilde yardımcı olduk. Birbirimizi kırmadan üzmeden bugüne kadar bir kardeşlik hukuku ile sevgi ve saygı çerçevesinde Şehzadelerimize hizmet ettik. Bu vesile ile 67 Mahalle Muhtarımıza Şehzadelerimize yapmış oldukları hizmetler nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Şehzadelerimize güzel eserler kazandırdık. Bu eserlerimizi kazandırırken Muhtarlarımızı da asla ihmal etmedik. Göreve geldiğimiz ilk yıl Muhtarlarımız işlerini daha hızlı bir şekilde yapabilsinler diye bilgisayar ve yazıcı desteğinde bulunduk. 32 Mahalle Muhtarlık binamızda düzenleme yaptık. Bunun yanı sıra 10 tane yeni muhtarlık binası yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Bilindiği gibi 31 Martta bir seçim süreci olacak. Bu seçimlerin Manisamız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Manisa’da Cumhur İttifakının adayları olarak bizler seçimlere gireceğiz. Bu bağlamda başta Büyükşehri Belediye Başkanımıza ve 17 İlçe Belediye Başkanımıza destek istiyoruz” dedi.

 

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLDU”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in her zaman Muhtarların yanında olduğunu ifade eden Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan “Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra, Kurucu Başkan olarak birçok sıkıntıları yaşadı. Bizlerde Muhtarlar olarak birlikte yaşadık ve birlikte aştı. Muhtarlarımızın genel anlamda birçok sorunları vardı. Bu konuları Belediyemiz ile büyük ölçüde aşmış olduk. Her zaman Başkanımıza bir telefonla ulaşabiliyoruz. Görev yaptığımız 5 yıllık süre içerisinde hiçbir sıkıntı yaşamdan hizmet verdik. Birçok muhtarımızın muhtarlık binaları yoktu. Bu konular öncelikle çözüme kavuştu. Mevcut binalarında eksiklikleri giderildi. Biz her zaman kendisinden destekler gördük. Bu noktada tüm muhtarlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde bizleri bekleyen bir yerel seçimler var. Seçimlerin hem bizim açımızdan hem de değerli başkanımız açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45