Başkan Çelik Özgecan Aslan Parkı'nda incelemelerde bulundu

Mart 10 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Çobanisa Mahallesi’nde yeni yapılan parkı yerinde inceledi. Geçtiğimiz belediye meclis toplantısında Özgecan Aslan adı verilen parkta yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, parkın kısa sürede halkın kullanımına açılacağını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Çobanisa Mahallesi’nde yapımı devam eden Özgecan Aslan parkında incelemelerde bulundu. Çobanisa Mahallesi’nde bakımsız bir alanda başlatılan çalışmanın sonucunda bölgeye yakışır bir park alanının kazandırılacağını ifade eden Başkan Çelik, “Bu alan daha önce bakımsız boş bir arazi olarak duruyordu. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz burada şuan bir çalışma yapıyorlar ve en kısa sürede gerekli tüm çalışmalar bittikten sonra burada güzel bir alan oluşturmuş olacağız. Bu alanda yapacağımız park alanı ile ilgili hızlı bir çalışmayla projemizi yaptık. Yürüyüş yollarının, çocuk oyun gruplarının olduğu, parke taşlarıyla döşeli güzel bir yeşil alan kazandıracağız. Bu parkımızın en büyük özelliği de ölümüyle tüm Türkiye’yi birbirine kenetleyen Özgecan Aslan kızımızın adını alacak olmasıdır.  İnşallah yakın zamanda açmayı hedeflediğimiz bu parkımızın açılışına ait olan fotoğrafları bir dosya halinde Özgecan kızımızın ailesine ulaştırmayı da hedefliyoruz. Bu yeşil alanın Çobanisa halkına hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.