Başkan Çelik, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti

Mayıs 17 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz ay yapılan seçimle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Yılmaz ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar Ticaret ve Sanayi Odası ile sürdürülen uyumun kurumsal anlamda devam edeceğini ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz ay yapılan kongre ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odasına gelişinde Başkan Yılmaz ve Meclis Başkanı Ümit Türek Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i kapıda karşıladılar.

 Göreve yeni seçilen Başkan ve yönetimini tebrik eden Başkan Çelik “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen değerli Mehmet Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bir seçim yapıldı. Bu seçimle birlikte Ticaret ve Sanayi Odasında meclis yenilendi. Yenilen meclis seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu seçilen meclisin içerisinden bir yönetim kuruluşu oluşturuldu ve birde başkan seçimi gerçekleşti. Bu seçimde Sayın Mehmet Yılmaz ve ekibi bu görevi üstlendiler. Bu noktada Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçilen değerli Mehmet Yılmaz ve Meclis Başkanlığı görevine seçilen Ümit Türek ağabeyimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız benim de üyesi olduğum ve bir dönem de meclis üyeliği yapmış olduğum bir kuruluş. Ticaretin ve Sanayinin kalbinin attığı Manisa’mızda Ticaret ve Sanayi Odamız çok önemli bir kuruluş. Bugüne kadar Ticaret ve Sanayi Odamız ile çok iyi iletişim içerisinde olduk ve ortak birçok projeye imza attık. Ben inanıyorum ki bundan sonra ki süreçte de bu işbirliğimiz artarak devam edecektir. Başkanımız Sayın Mehmet Yılmaz ile buradaki sivil toplum çalışmalarında ki tanışmamızın ötesinde uzun yıllara dayanan bir hukukumuzun olduğu bir insandır. Bu nedenle kendisine karşı ayrı bir sevgimiz ve muhabbetimiz var. İnanıyorum ki bu kişisel dostluklarla birlikte kurumsal ittifaklarla bir araya gelmemiz çok hayırlı hizmetlere vesile olacaktır. Bu vesile ile bir kez daha yeni yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

“MANİSAMIZA BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”

Manisa’ya birliktelik içerisinde uyumlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz “Odamız ve yönetim kurulu üyelerimiz adına bu nazik ziyaretleri nedeni ile Sayın Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Yoğun gündemimiz ve devam eden seçim sürecimiz nedeni ile kendisini ziyaret etme fırsatımız olmamıştı. O da her zaman ki beyefendiliği ile incelik gösterip bizi ziyaret etti. 7 Nisan’da başlamış olan seçim sürecimizi 13 Nisan’da tamamlandı. Seçimlerin ardından Meclisimiz ile birlikte yönetim kurulumuzu da oluşturduk. Bu süre zarfında en üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de Ankara’da yapılan seçimlerine iştirak ettik. Bundan sonra Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan sonra yapacağımız çalışmalara odaklandık.  Değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, benim Manisa’da örnek aldığım insanlardan bir tanesidir. Rahmetli babasına karşı da çok büyük bir sevgim vardı. Şuan da içeresinde bulunduğumuz binanın yerinin alınması noktasında birlikte görev yaptığımız süre içerisinde imzası olan bir meclis üyemizdi. Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte kanunlar çerçevesinde Manisa’da örnek projeleri, sivil toplum kuruluşlarımızın en üst seviyede temsil etme noktasında örnek bir uyum içerisinde çalışma ortaya koyacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Bundan sonra da kendileri ile birlikte Manisa’ya birliktelik içerisinde hizmet etme noktasında ortak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45