Başkan Çelik, Yüküm ve yönetimini ağırladı

Mart 28 ,2018

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Adem Yüküm ve yönetimini makamında ağırladı. Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaf Odaları ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak esnaflara büyük önem verdiklerini söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Adem Yüküm ve yönetimini makamında ağırladı. Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından Başkan Çelik’in kendilerine tebrik ziyaretine geldiğini ifade eden Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Adem Yüküm “Değerli Belediye Başkanımıza bugün yeni yönetimimiz ile birlikte bir iadeyi ziyarette bulunduk. Kendisi bizi seçimimizin hemen ardından ziyaret etmişti. Bizler Elektrik Teknisyenleri ve Esnafları olarak Şehzadeler Belediyemiz ile her zaman koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Değerli Başkanımız bize her zaman esnaflarımızın sorunları noktasında destek oluyor. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı şekilde Şehzadeler Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“ESNAF DOSTU BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HİZMET EDİYORUZ”

Şehzadeler Belediyesi olarak esnaf dostu bir belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Çelik “Öncelikle bu nazik ziyaretlerin nedeni ile değerli Başkanımız ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu güne kadar ilçemizde ki esnaflarımız ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Esnaf dostu bir belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye büyük gayret gösteriyoruz. Bu vesile bizleri ziyarete gelen değerli Başkanımız Adem Yüküm ve yönetimine başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da esnaflarımız ile uyumlu çalışmalara devam edeceğiz” dedi.