Başkan Çelik gece personeliyle sahur yaptı

Haziran 08 ,2018

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kuşlubahçe Mahallesi’nde gece mesaisi yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile sahur yaptı. Başkan Çelik, “Sabaha kadar kesintisiz bir şekilde, daha güzel bir Şehzadeler için çalışıyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kuşlubahçe Mahallesi’nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda, gece mesaisi yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile birlikte sahur programında buluştu. Sahur programına, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ekonomist Hikmet Oray Yalçın, Kuşlubahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar ve belediye personeli katıldı.

Kuşlubahçe Mahallesi’ne kazandırılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın yapımında emeğini olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün gece çalışanları ile yapılan sahurun ayrı bir güzellik olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler daha temiz olsun, daha güzel olsun, daha yeşil olsun diye herkes uyurken sabaha kadar çalışan arkadaşlarımızla bir aradayız. Allah hepinizden razı olsun. Sizler, bu şehir için emek sarf ediyorsunuz. Emek sarf eden, şehrimizi güzelleştiren arkadaşlarımızın daveti olunca, bu sofra bizim için daha anlamlı oldu. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Şehzadeler halkı da rahat olsun. Belediyemiz, gece-gündüz, yaz-kış demeden çalışmaya devam etmekte. Sabaha kadar kesintisiz biçimde araç ve gereçlerimizle daha güzel bir Şehzadeler için çalışıyoruz” dedi.

Kuşlubahçe Muhtarı Ramazan Vardar da, bütün gece ekibine ve Başkan Çelik’e yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.