Başkan Çelik iyi günde kötü günde halkın yanında

Ocak 19 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanın sıra vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Bu bağlamda geçtiğimiz hafta sonu yaptığı 10 farklı programla kimi mahallede vatandaşların taziyelerine katılırken, iki çiftin nikâhını kıyarak genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik dur durak bilemeden çalışmaya devam ediyor. Hafta içi rutin belediyecilik hizmetlerini verme noktasın yoğun mesai harcayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hafta sonunda da vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu yoğun ziyaretler yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Cumartesi ve Pazar günü toplamda 10 ziyaret gerçekleştirdi. Hafta sonu yaptığı ziyaretler çerçevesinde vatandaşların taziyelerine katılan Başkan Çelik 2 çiftin nikâhını kıyarken 2 çiftin ’de nişan yüzüklerini taktı. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak 65 Mahallemizde rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Tüm bu hizmetlerimizi yaparken halkımızdan kopmamaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda halkımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Kimi zaman düğünlerinde bir arya geldiğimiz vatandaşlarımızın kimi zaman taziyelerinde yanlarında oluyoruz. Şehzadelerimizde yaşayan her bir vatandaşımızı bir bu büyük ailenin bir bireyi olarak görüyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak halkımız ile bir arada olmaya onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.