Başkan Çelik oyunu kullandı

Haziran 08 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, genel seçimler için oyunu eşi Tülin Çelik ile birlikte Ali Rıza Çevik İlkokulu 1297 numaralı sandıkta kullandı. Başkan Çelik, “Milletimizin yeni Türkiye’nin istikrarından, Türkiye’nin güçlenmesinden yana bir tercihte bulunacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, milletvekilliği seçimi için oyunu kullanmak üzere eşi Tülin Çelik ile birlikte öğle saatlerinde sandık başına gitti. Ali Rıza Çevik İlkokulu 1297 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Çelik, sandık görevlileri ile tek tek tokalaşarak, seçimlerin hayırlar getirmesi diledi. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Çelik, “Bugün milletçe demokrasi bayramını yaşıyoruz. İnanıyorum ki seçime katılım oldukça yüksek olacak. Vatandaşlarımız sandığa gidiyor ve tercihlerini ortaya koyuyorlar. Demokrasilerde son sözü millet söyler. Bugüne kadar bütün partiler, bütün adaylar konuştu; şimdi millet konuşuyor. İnşallah milletimizin ne dediğini de sandıklar açıldıktan sonra görmüş olacağız. Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlısı neyse onun olmasını temenni ediyoruz. Milletimizin yeni Türkiye’nin istikrarından, Türkiye’nin güçlenmesinden yana bir tercihte bulunacağına da yürekten inanıyoruz” dedi.