Başkan Çelik yeni eğitim yılını kutladı

Eylül 27 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak, başarılar diledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bütün yurtta olduğu gibi Şehzadeler’in cadde ve sokakları ile tüm okulları şenleniyor. Ülkemizin ve halkımızın geleceğine hazırlık yılı yeniden başlıyor ve bu yeni başlayışla birlikte okullar yeniden kuruluyor. Geleceğimizin mimarı olacak evlatlarımızın en iyi ortamlarda ve şartlarda eğitilebilmeleri için Şehzadeler Belediyesi olarak okullarımızın bahçe düzenlemesi, boya badana ve tamiratlarının yapılması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Bu çalışmalarımızı yıl boyunca aralıksız sürdürmeye kararlıyız. Okulların derslik ve laboratuvar donanımlarının tamamlanması, evlatlarımızın müzik, spor, tiyatro ve araştırma yapacakları ortamlara kavuşturulması öncelikli hizmetlerimiz arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim yılının, evlatlarımızın milli kültürle şahsiyet bulmalarına, evrensel değerlerle zenginleşmelerine, yurdumuzu muasır medeniyetin üstüne çıkarmak, öncü ve örnek insan olmak için inanç ve azimle çalışmalarına vesile olmasını diliyorum. Yurdun dört bir yanında milyonlarca öğrencinin yeni bir başlangıç yaşıyor olmalarının gururu ve heyecanıyla öğrencilerimizi, anne ve babaları, öğretmenlerimizi ve eğitim yöneticilerimizi tebrik ediyor, 2015-2016 eğitim yılının hayırlı ve başarılı olmasını Allah’tan niyaz ederim.”