Başkan Çelik'e Özel çocuklardan ziyaret

Şubat 27 ,2017

Zihinsel Engelleri Eğitme Ve Koruma Derneği Başkanı Rabi Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret ederek, engelliler hakkında yapılan çalışmalar ile ilgili başkan Çelik’ e teşekkür etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Zihinsel Engelleri Eğitme Ve Koruma Derneği yönetimini ve çocuklarını makamında ağırladı. Şehzadeler Belediyesinin her zaman Engelli çocukların ve ailelerin yanında olduğunu ifade Zihinsel Engelleri Eğitme Ve Koruma Derneği Başkanı Rabia Keskin “Biz Zihinsel Engelleri Eğitme Ve Koruma Derneği üyeleri olarak her aman bizlere destek olan desteklerini bizden esirgemeyen Şehzadeler Belediyeme Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar engelli aileleri olarak her zaman bizim yanımızda oldu hiçbir zaman bizleri geri çevirmedi. Çocuklarımız geçtiğimiz günlerde Başkanımızı özlediklerini ifade ettiğinde kendisini ziyaret edip bir çayını içmek istedik. Bu konuda da bizi kırmadığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ENGELLİERİMİZ BİZİM VAZ GEÇİLMEZİMİZDİR”

Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Çelik “Göreve geldiğimiz günden beri engelli derneklerimiz ve kardeşlerimiz ile yakın bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Sürekli ortak projelere imza atıyor, engellilerimize özel hizmetler üretiyoruz. Bugün Zihinsel Engelleri Eğitme Ve Koruma Derneği başkanımız, yönetim kurulu üyeleri ve değerli çocuklarımız bizleri ziyarete gelerek çok mutlu ettiler. Bu konuda onlara çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin kapısı her zaman için engelli kardeşlerimize sonuna kadar açıktır. Engelli bireyler bizlerin vaz geçilmezidir” dedi.