Başkan Çelik'ten Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Şubat 07 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında Manisa Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan Çelik, gazetecilerin Belediye ve halk arasında hizmetlerin anlatılması noktasında önemli bir köprü olduğunu ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında Manisa Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet ziyareti esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanvekili Veysel Neze, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve parti yöneticileri eşlik etti.

“GAZETECİLER DEMOKRASİMİZİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

Gazetecilerin, Belediye hizmetlerini halka anlatmakta ve halkında taleplerini belediyelere aktarmada önemli bir köprü oluşturduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “31 Mart yerel seçimler kapsamındaki ziyaretlerimizde bugün bizlerle birlikte cefa çeken, yol yürüyen, yağmur çamur, soğuk sıcak demeden bizlerin hizmetlerini kamuoyuna kamuoyunun taleplerini de bize ileten, gelişmiş demokrasilerin olmazsa olmazı gazetecilerimizin değerli cemiyetlerini ziyaret ediyoruz.  Bizleri kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum.  Şehzadeler’de AK Parti'nin ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumhur ittifakının ortak adayı olarak yola çıktık.  Cumhur ittifakı bilindiği gibi ülkemizin bekası ve dış güçlerin saldırılarına karşı bir güç birliğidir. Ülkemiz insanlarını ve ülkemizi daha da ileri seviyelere taşımak için AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin başlattığı sağlıklı bir birlikteliktir. Bu birliktelik tabanda yansıması olan bir birlikteliktir. Bizde buna yakışır şekilde bir kampanya yürütüyoruz. Bu nedenle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere, 17 ilçedeki belediye başkan adaylarımıza ve Şehzadelerde şahsıma ve ekibime destek talebinde bulunuyoruz. Gazeteciler son derece önemlidir. Basın çalışanlarının temsilcisi olduğu için Cemiyetimizi ziyaret ederek başlıyoruz. Bugüne kadar da kurumsal olarak Şehzadeler Belediyesi olarak Gazeteciler Cemiyeti ile çok diyaloğumuz oldu. Sürekli bir ara ya gelme fırsatımız oldu. Bizleri kabul ettiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

“DEMOKRASİMİZE YAKIŞIR BİR SEÇİM OLMASININ DİLİYORUZ”


31 Mart yerel seçimlerinin demokrasiye yakışır bir biçimde tamamlanmasını temenni ettiklerini ifade eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan “Manisa Gazeteciler Cemiyeti olarak sizin aday gösterilmeniz bizi son derece mutlu etti. Sizler de ifade etmiştiniz, gönül belediyeciliği çok önemli. Siz zaten bu sloganı çok daha önce açıklamıştınız. Manisa Gazeteciler Cemiyeti olarak bizler her adaya eşit mesafedeyiz. Bu noktada ayrım yapmayacağımızı da belirtmek isteriz.  Ancak herkesin gönlünde bir görüşü vardır. Cemiyet olarak diğer gazeteci arkadaşlarımızın da bu seçimde daha rahat görev yapacaklarını inanıyoruz. Büyükşehir'de 2 tane aday var. Bu nedenle çok yorulmayacak arkadaşlarımız. Bizim temennimiz seçimin sizin de ifade ettiğiniz gibi, Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi hem fiziksel hem manevi anlamda iyi geçmesidir. Kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde nasıl tamamlanmasıdır. Demokrasiye yakışır bir şekilde seçimlerini tamamlanmasıdır bizim isteğimiz.  Manisa seçmeni çok daha bilinçli bir seçmen dir. Bu konuda da gayret göstereceğine de inanıyoruz size de başarılar diliyoruz” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ziyaret esnasında geçtiğimiz hafta kalp krizi sonucu vefat eden gazeteci Bülent Dal’ı da anarak Cemiyete başsağlığı dileğinde bulundu.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45