Başkan Çelik'ten Hak-İş ve Türk-İş'e ziyaret

Şubat 11 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 31 Mart yerel seçimleri kapsamında STK ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.  Başkan Çelik ziyaretler kapsamında hak-iş ve Türk - İş Manisa il temsilciliklerini ziyaret etti.  

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Çelik ziyaretler kapsamında Hak – İş ve Türk – İş Manisa il temsilciliklerini ziyaret ederek Cumhur İttifakı için destek istedi. Yapılan ziyaretlerde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, MHP İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek ve partililer katıldı.

Cumhur İttifakı birlikteliği kapsamında, MHP teşkilatları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e tam destek olacaklarını ifade eden MHP Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek “Öncelikle bizleri hoş karşıladığımız için ve ki dedin için şahsınızda yönetimimize çok teşekkür ediyorum Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti'nin çıkmış olduğu bu yolda sizlerin desteğinizle almak için bugün ziyarete geldik ben tekrardan Vakit ayırdığınız için size çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ ÜLKEMİZ ADINA İTTİFAKI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Cumhur İttifakının Türkiye açısından son derece önemli bir birliktelik olduğunu vurgulayan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu “Göreve yeni başlamamıza rağmen hızlı bir şekilde Belediye Başkanımız ile çalışmalara başladık. Bugün itibariyle belediye başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı ile birlikte ittifakın bizim için ne kadar önemli olduğunu göstermek amacıyla birlikte ziyaretler yapıyoruz. Sayın belediye başkanımızın neler yaptığını yakından biliyorsunuz. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakına sizlerin desteklerini istiyoruz.” dedi.

“YEREL SEÇİMLER TÜRKİYENİN GELECEĞİ İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”

31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Türk – İş Manisa İl Temsilcisi Ercan Dereli “Başkanımızın yapmış olduğu icraatları biliyoruz bu noktada bir tereddüttünüz yok.  AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurmuş olduğu Cumhur ittifakı ile birlikte yeni seçimlerden daha da güçlü bir şekilde çıkmanızı temenni ediyoruz. Bu noktada başarılar diliyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu ikram çeşmelerinde Sabahları çorba dağıtma olayı arkadaşlarımız tarafından büyük beğeni toplamış şekilde. Bu noktada biz bunu kendi aramızda sık sık dile getiriyoruz ve Belediye başkanımıza anıyoruz. Bizler bu seçimlerin sadece bir yerel seçimden önce Türkiye'nin gerçekten geleceğini etkileyecek önemli bir seçim olduğunu biliyoruz. İnşallah hayırlısıyla bu seçimlerden ülke olarak alnımızın akıyla çıkarak sanayide de bir güzelleşme göreceğiz. Ekibinizle birlikte size bu seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

“HAK – İŞ OLARAK CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLİYORUZ”

Hak  - İş Sendikası olarak tüm bağlı sendikalarıyla birlikte Cumhur İttifakını desteklediklerini ifade eden Hak – İş Manisa Temsilcisi Turan Karafil “Hak İş konfederasyonuna bağlı sendika başkanları ve üyeleri olarak sizlere bugün burada ağırlamaktan büyük bir Onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnşallah Cumhur ittifakının ülkemiz için milletimiz için ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum ve 31 Mart'ta Büyük başarılar elde etmesini temenni ediyoruz. Bizler Hak İş Konfederasyonu ne bağlı sendika başkanları olarak buradan bir kere daha iyi ifade etmek isteriz ki sonuna kadar Cumhur ittifakının destekçisi olacağız.  Sizinle beraber aynı yolda yürümek noktasında üzerimize düşen Neyse Bizler yapmaya Elimizi taşın altına koymaya hazır. Rabbim yolunuzu açık etsin” dedi.

“ŞEHZADELER’DE 171 BİN VATANDAŞIMIZA EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK”

Şehzadeler Belediyesi olarak göreve başladıkları 2014 yılından bu yana Şehzadeler’de yaşayan 171 bin vatandaşa eşit bir şekilde hizmet götürdüklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “31 Mart yerel seçimlerinin Şehzadeler, Manisamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin ülkemizin durumunu görerek dış güçlerin saldırılarına karşı bir araya gelip kurmuş oldukları güzel bir birlikteliktir.  Bilindiği gibi Manisa şehrimizde Cumhur ittifakında seçimlere girmektedir. Bizde Şehzadeler ilçesinin Cumhur ittifakı adayı olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada da sivil toplum kuruluşlarımız esnaflarımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Cumhur ittifakının önemini birebir anlatıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz projelerimizi, çalışmalarımızı anlatıyoruz ve  Cumhur ittifakının Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Cengiz Ergün’e, Şehzadeler de şahsımıza ve Cumhur İttifakına destek istiyoruz.  Tabii ki Şükürler olsun ki biz bugün çok rahat bir kampanya yürütüyoruz bunun sebebi de 4 yıl boyunca ortaya koyduğumuz performanstır. Bu süre içerisinde başımızı öne eğdirecek bir yanlışın içinde olmamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Eksiden başladığımız şartlarda güler yüzlü ve çalışkan bir belediye kurmanın rahatlığını, 67 mahallemize kesintisiz hizmet götürmenin huzurunuz yaşayarak şehrimize büyük eserler kazandırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu kapsamda seçimler nedeni ile sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyor, vatandaşlarımızı ziyaret ederek hizmetlerimizi anlatıyoruz.  Bizim bir başka gönül rahatlığımız var. O da 5 yıl boyunca Şehzadeler de hiçbir ayrımcılık yapmadan bu şehirde yaşayan herkesi birinci sınıf vatandaş kabul ederek herkese eşit hizmet verdik.  Çok şükür bugün sadece AK Parti ve MHP’liler değil farklı partilere gönül veren vatandaşlarımızda tercihlerinin bizden yana olacağını ifade ediyorlar. Bunun arkasında yatan bizim samimiyetimiz sevgimiz ve gayretimizdir. Rabbim mahcup etmesin. Bu birlikteliğimiz daim olsun inşallah. Seçimler memleketimize hayırlar getirsin inşallah” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45