Başkan Çelik'ten İftar öncesi ev ziyaretleri

Haziran 04 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz akşam iftar saati öncesinde Karaoğlanlı Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu. 6 aileyi ziyaret eden Başkan Çelik, ailelerin sorunlarını dinledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaoğlanlı Mahallesinde düzenledikleri iftar programı öncesinde, Mahallede yaşayan 6 aileye ziyarette bulundu. Ziyaretler esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Milletvekili adayları Ozan Erdem ve Samed Zenginoğlu’ da eşlik etti. Yapılan ziyaretler esnasında Başkan Çelik, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Çelik ev ziyaretleri kapsamında Şehit Polis Hasan Akoral’ın ailesini de ziyaret etti.

Ev ziyaretlerinin ardından Karaoğlanlı Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelik burada vatandaşlara hitap etti. Karaoğlanlı Mahallesinin Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerinde en iyi şekilde faydalandığını ifade eden Başkan Çelik, “Kan ve gözyaşı altında ıstırap çeken kardeşlerimizin, bu mübarek ay ve günler kurtuluşuna, saadetine vesile olsun. İnşallah bu günler hürmetine, tüm insanlık ve yeryüzü barış bulsun. Göreve geldiğimiz günden beri, 5. iftar soframızda bir aradayız. Seçildiğimiz günden beri dur durak bilmeden çalıştık. İmkânsızlıklar içerisinde başladık. Gidecek bir yerimiz dahi yoktu. Ancak şikâyet etmedik. Şahsım, meclis üyelerimiz ve tüm mesai arkadaşlarımız, dur durak bilmeden çalışarak, güler yüzlü, temiz, çalışkan ve 65 mahallesine kesintisiz hizmet götüren bir Şehzadeler Belediyesi’ni kurmayı başardık. Manisa’da bir ilki gerçekleştirerek 3500 km’nin üzerinde, malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımı yaptık. İyi ve kötü günde bütün hizmetlerimizle sizlerle birlikte olduk” dedi.

İftar programının ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Manisa Milletvekili adayları Ozan Erdem ve Samed Zenginoğlu, mahalle meydanında bulunan esnaf vatandaşları ziyaret ettiler.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45