Başkan Çelik'ten Özel Ziyaret

Mart 31 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Güzelköy mahallesinde bulunana özel bir engelli rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Ziyarette velilerin sorunlarını dinleyen başkan Çelik Engelli öğrencilerin en büyük sorunu olan yol problemin çözülmesi için gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Güzelköy mahallesinde bulunan özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, orada eğitim gören engelli öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Yapılan ziyarete Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan yardımcısı Süleyman Çoban, Basın Danışmanı Bilal Demir ve Güzelköy Mahalle Muhtarı Arif AKBULUT katıldı. Engelli öğrenci ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Çelik, ailelerin iletmiş olduğu talepleri dinledi. Engelli bireylerin sıkıntılarını çözmek adına Şehzadeler Belediyesi olarak gereken tüm desteği vereceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Engelli vatandaşlarımız bizlerin her zaman önceliği olmuştur. Bu gün bu yüzden istedim ki benim için gerçekten özel olan bu özel insanları ziyaret edip onlarla biraz vakit geçireyim. Şehzadeler Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde Engelli vatandaşlarımıza gereken tüm desteği sağlayacağız. Bu gün velilerimizin ve değerli muhtarımızın bize iletmiş olduğu en önemli sorun bu merkezimin yollarının düzeltilmesi noktasında. Şehzadeler Belediyesi olarak en kısa sürede yol sorununu çözeceğiz.  Bu gün ayrıca burada benimde sosyal medyadan arkadaşım olan ve sık sık görüştüğüm Gökalp Uzyiğit kardeşim de var. Kendisi sürekli bizimle irtibata geçiyor. Be bu sıcak karşılamanızdan ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çelik’i karşısında gören Gökalp Uzyiğit büyük mutluluk yaşadı. Uzyiğit ve Başkan Çelik uzun süre sohbet ettiler.