Başkan Çelik'ten sürpriz kutlama

Kasım 16 ,2016



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ahmet Tonguç başkanlığında toplanan AK Parti Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, belediyenin kentsel dönüşüm projesi ile ilgili istişarelerde bulunan Başkan Çelik, Şehzadeler İlçe Teşkilatının ilçe kongresinde yapılan seçimle göreve gelişinin ikinci yılını da kutladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katılarak İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Yönetim kurulu toplantısında olağan gündem maddelerinin sona ermesinin ardından Başkan, Şehzadeler ilçesine bağlı 5 mahallenin bulunduğu 365 dönümlük alanın riskli bölge olarak ilan edilmesiyle birlikte bölgede zor koşullarda yaşayan vatandalar için belediye tarafından oluşturulan proje ile ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Çelik ayrıca, partisinin Tonguç başkanlığındaki ilçe teşkilatının seçimle göreve gelişlerinin ikinci yılını kutladı.

“NİCE HAYIRLI VE HİZMETLİ YILLARA”

 AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının toplantısına katılan Başkan Çelik “Yerel seçimlerde ve göreve geldiğimiz günden beri her zaman destekçimiz olan AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatımızın göreve gelişinin 2. yılını kutladık. Yerel seçimlerde aday adayı olduğum günden itibaren bugüne kadar sürekli ilçe teşkilatımız ile uyumlu bir çalışma yürüttük. Görevde bulunduğum süre içerisinde İlçe Başkanımız Ahmet Tonguç ve yönetim kurlu üyesi arkadaşlarımız her alanda bize destek oldular. Bu konuda başta İlçe Başkanımız Ahmet Tonguç olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Nice hayırlı ve hizmetli yıllara” ifadelerini kullandı.

“HER DAİM BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

 Başkan Çelik’in yaptığı sürpriz kutlama nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tonguç ise, “AK belediyeciliği en iyi şekilde icra eden, vatandaşlarla gece gündüz beraber olan, onların derdinden ve dilinden anlayan Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in, teşkilat olarak her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Değerli başkanımız ile teşkilat olarak 3 yıldır omuz omuza büyük bir ahenk içerisinde çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı birlikteliğimiz devam edecek. Kendilerinin yapmış oldukları bu anlamlı ve sürpriz kutlamalarından dolayı şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum”dedi. Toplantı sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut birlikte hazırlanan pastayı keserek hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45