Bayındırlık' a 350 Metrelik Önlem

Aralık 01 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Bayındırlık mahallesinin bazı sokaklarına yaklaşık 350 metrelik korkuluk montajı yaptı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapılan bu çalışma ile mahalledeki birçok tehlikenin önüne geçtiklerini ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bayındırlık mahallesinin bazı sokaklarında yüksekten düşme ve kazaları önlemek için mahallede yaklaşık 350 metrelik korkuluk montajı yaptı. Bazı noktalarda oluşan toprak kaymaları ve yükseklikler nedeni ile mahallede ufak çaplı birçok kazanın meydana geldiğini belirten Şehzadeler Belediye Başkan Ömer Faruk Çelik “Bayındırlık mahallemizin bazı sokaklarında yüksek eğimler ve toprak kaymasından kaynaklı ufak çaplı kazalar oluyordu. Mahalle halkımız ve muhtarlığının bizden söz konusu yerler için bariyer yapılması talebi vardı. Bu konuyla ilgili olarak fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz riskli alanları tespit ederek gerekli alanlara demir parmaklıkların montajını yaptılar. Yapılan bu çalışma ile Bayındırlık mahallemizde yaklaşık olarak 350 metrelik bir bariyer çalışması yapıldı. Bundan sonra o mahallemizde oynayan çocuklarımız daha güvenli bir şekilde sokakta oyun oynaya bilecekler. Yapılan bu çalışmamız mahallemize, Şehzadelerimize hayırlısı olsun” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bu tür tedbir amaçlı çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.